Hala pod wynajem

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
klar

Re: Hala pod wynajem

Post autor: klar »

JARTOM. Wolnych hal jest tyle, że naprawdę nie ma sensu budować od zera.
Na spokojnie znajdziecie nieruchomości gotowe pod biznes, tak więc wcale nie będziecie musieli od razu wykładać jakieś kosmiczne kwoty. Takich nieruchomości nie brakuje - tak po prostu wygląda rynek.
Porady na mspinfo.pl - porady dla Twojej firmy
danny4231

Post autor: danny4231 »

Moją halę pod wynajem wyposażyłem ostatnio w uszczelki gumowe oraz masę uszczelniającą-nigdy nie wiadomo, kiedy się przydadzą a elementy potrzebujące "załatania" z reguły wyskakują w najmniej oczekiwanym momencie. Dlatego artykuły tego typu zakupiliśmy od Larkis http://www.larkis.pl/ Z ich oferty zakupiliśmy także gumowe rękawice dla pracowników, aby w czasie pracy mieli solidnie chronione dłonie.
majja

Post autor: majja »

Ja nie wynajmowałam ale stawiałam hale z zamiarem ich wynajmowania, zachęciła mnie do tego lokalizacja posiadanego gruntu i ceny jakie płacą tu przedsiębiorcy za takie usługi. Budową zajęła się z powodzeniem firma Commercecon z Konstantynowa Łódzkiego, w przeciągu trzech miesięcy postawili halę. Na tyle perfekcyjnie że prawdopodobnie na tym nasza współpraca się nie skończy. Jeszcze jeden budynek powstanie gdy tylko pojawią się fundusze.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Jesli chcemy, aby hala którą wynajmujemy znalazła w mgnieniu oka najemcę, nalezy zadbać o jej walory. Ja zainwestowałem we wciągarki elektryczne z oferty . Pozwalają one na łatwiejsze przenoszenie produktów,czy ich transport. Taki "smaczek" z pewnością zachęci wiele osób do skorzystania z właśnie mojej hali!
OndajOn

Post autor: OndajOn »

Sebastian77 pisze:Jeśli ktoś rozmyśla budowę, to polecam usługi sprzedaży płyt i paneli warstwowych

Jak najbardziej. Płyty warstwowe są bardzo dobrym rozwiązaniem ze względu na świetne parametry izolacyjne. Wskażę tutaj wiodącego producenta https://www.kingspan.com/pl/pl-pl/produ ... -warstwowe - te płyty są niezwykle lekkie, montaż ich jest prosty więc już to przyspiesza prace nad inwestycją. Poza tym dzięki rdzeniowi QuadCore jest gwarancja na niezmienne właściwości izolacyjne aż 40 lat.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ