Inwestycja emerytalna

Dział o inwestowaniu w nieruchomości, dzieła sztuki, metale szlachetne i inne.
Olga

Inwestycja emerytalna

Post autor: Olga »

Zdecydowałam się już na skorzystanie z indywidualnego konta emerytalnego, jednak nie mam pojęcia jaki wariant inwestowania wybrać, czy to ma być zrównoważony, dynamiczny bądź indywidualny program inwestowania - . Najbardziej przekonana jestem do zrównoważonego sposobu, ponieważ nie niesie on ze sobą zbyt wysokiego ryzyka inwestycyjnego. Czy według Was to dobra decyzja?
lasuch5

Re: Inwestycja emerytalna

Post autor: lasuch5 »

Wybierz zrównoważony sposób skoro nie chcesz ryzykować. Możesz też pomyśleć o inwestycji w lokatę. Ja właśnie sprzedałem dom i wszystkie pieniądze chcę wrzucić na lokatę krótkoterminową bo teraz tylko taka się opłaca. Do 31 lipca w skoku wołomin można otworzyć lokatę z oprocentowaniem stałym 5,5%. Wpłata minimalna to 10 tysięcy więc całkiem przyzwoicie. W końcu jakiś bank pomyślał o ludziach, którzy nie mają oszczędności w wysokości 100 tysięcy.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ