Jak dbacieo kondycję?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
leoonarrd21
Kontakt:

Jak dbacieo kondycję?

Post autor: leoonarrd21 »

Jakie uprawiacie sporty? Czy wiecie czym jest popularny ostatnio street workout? Ja zacząłem uprawiać ten sport i jestem bardzo zadowolony z efektów jak i z przebiegu samych ćwiczeń. Jeśli tez jesteście tym zainteresowani to poczytajcie o tym tu http://www.fitpark.pl/urzadzenia-street-workout.html To na prawdę coś bardzo innowacyjnego i dobrego dla naszego ciała!
znawca

Re: Jak dbacieo kondycję?

Post autor: znawca »

Ja trenuję obecnie do triathlonu. To bieg, rower i pływanie. Bardzo to lubię. Kupiłam sobie niedawno nowe i przyznam, że jeszcze lepiej mi się w nich ćwiczy.
radzio34

Post autor: radzio34 »

Spacery i tyle.
Remek

Post autor: Remek »

Zależy od pory roku. Teraz póki jeszcze nie ma zimy to staram się regularnie jeździć na rowerze i biegać. Natomiast zimą chodzę często na basen i na siłkę lub po prostu ćwiczę w domu :D Co do street workoutu to znam i przyznam, że fajna sprawa. Może kiedyś spróbuje :)
hombras11
Kontakt:

Post autor: hombras11 »

Ja biegam przez 40 min co drugi dzień.
click this link
Gemma28
Kontakt:

Post autor: Gemma28 »

Mam w domu rowerek treningowy, lubię też biegać na świeżym potwietrzu
LudwikB

Post autor: LudwikB »

Pływanie i rower głównie, czasem bieganie ale ostatnio jakoś rzadziej, teraz rower wygrywa.
Viper

Post autor: Viper »

Pływanie i spacery, w miarę możliwości wyjście na taniec.
szzymon2

Post autor: szzymon2 »

Ja pływam i latem jeżdżę na rowerze. Ale pooglądac jak inni ćwiczą też lubię. Aplikacja mpay pozwala na to ze moge szybko kupic bilety na mecz czy dzieki temu nie stoje w kolejkach. Warto wypróbowac
Remek

Post autor: Remek »

Ja bardzo lubię pływać, od małego w sumie, gdy tylko się nauczyłem to sprawia mi to przyjemność. Dobre na kręgosłup i po całym dniu w pracy można odciążyć zmęczone plecy i się trochę zrelaksować, a przy okazji zadbać o sylwetkę. Ostatnio miałem problem, bo okulary zaczęły mi parować, a były dosłownie nówki. Znalazłem przydatny artykuł o płynach anti-fog. Mega sprawa, bardzo przydatny. Tworzy taką powłokę, która zdecydowanie na jakiś czas hamuje parowanie, ale trzeba systematycznie pryskać wewnętrzną część.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ