Witam Jakie metody polecacie na to aby szybko powrócić do formy, której się oczekuje? Generalnie możecie polecić coś na co sprawi, że właśnie zrzucę parę kg. Czy jest coś takiego, co możecie polecić? Pozdrowienia!
Zgadzam się z Felicją - po piguły to już się sięga w ostateczności. Basen 3 razy w tygodniu, spacery na powietrzu i choćby eko jedzenie (sklepów jest masa, ja np kupuję w sklepie strony ) - i naprawdę da się utrzymać sylwetkę na przyzwoitym poziomie. Nie trzeba się z miejsca lekizować - nie wariujmy:)
Cichutko po parapecie kocica sobie szła.
Różne artykuły do poczytania: http://www.artykulprasowy.info/
Adam_Smo pisze:Polecam bieganie! A pod wieczór zamiast kolacji - koktajle bananowe
Dokładnie - najlepszy sposób to ruch - od spacerów, poprzez nordica aż po rower, pływanie itd. Ja mam to szczęście, że mieszkam w okolicy sprzyjającej takim aktywnościom (niedaleko mam ), więc mogę cały rok właściwie spędzić mniej lub bardziej aktywnie. Radzę poszukać jakichś takich możliwości nawet jak się mieszka w mieście, np. zamienić chociaż latem samochód na rower na dojazdy do pracy. Oszczędzamy czas, pieniądze i dbamy o kondycję. Same plusy!