Jak wybrać fajną firmę hostingową?

Czyli biznes w sieci internetowej.
SaraMichel

Jak wybrać fajną firmę hostingową?

Post autor: SaraMichel »

Jak wybrać fajną firmę hostingową? :?: :?: :?:
Sanchos

Re: Jak wybrać fajną firmę hostingową?

Post autor: Sanchos »

SaraMichel pisze:Jak wybrać fajną firmę hostingową? :?: :?: :?:
Konieczne jest zwrócenie uwagi na sprzęt dostawcy hostingu. Serwery nie powinny być przeciążone, więc nie polecam korzystania z darmowego hostingu. b) A jakie polecacie?
krystian881
Kontakt:

Post autor: krystian881 »

Hosting zwróć uwagę na opłaty za rok a nie w promocji bo tak kuszą klientów
Ackee

Post autor: Ackee »

Mój przyjaciel poradziłem mi , hosting, który świadczy swoje usługi od kilku lat. Jakość jest ważna w kwestii hostingu, ponieważ obciążenia mogą być różne.
Melonik

Post autor: Melonik »

Wybór hostingów teraz masz dość duży, ale pomysl jak bardzoz aawansowanych w ich obsłudze jesteś. jeżeli nie bardzo potrafisz to ogarnąc to tutaj https://www.statnet.pl/hosting/ znajdziesz hosting z łatwą administracją. Na pewno szybko wszystko zrozumiesz.
Pawełdyg

Post autor: Pawełdyg »

Zależy co dla kogo znaczy fajna. Ja Ci mogę polecić tą - https://az.pl/ bezpieczna, niedroga, masz na prawdę spory wybór opcji. Ogólnie jakościowo wszystko super nie ma problemów w ogóle z obciążeniami czy coś
Thertor

Post autor: Thertor »

Według mnie jeśli chodzi o jakość świadczonych usług, to świetnym wyborem będzie Hekko. Mają bardzo stabilne serwery, a do tego ich usługi wcale nie są drogie. Zajrzyj na ich strne i po prostu przetestuj ich usługi bo też jest taka opcja!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ