Jak wybrać psychiatrę dla uzależnionego dziecka?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Kocica

Jak wybrać psychiatrę dla uzależnionego dziecka?

Post autor: Kocica »

Jak wybrać psychiatrę dla uzależnionego dziecka...?
Nałóg: alkohol niestety. Szukamy jakiegos dobrego ośrodka z zakresu leczenia uzależnień lub stricte (najlepiej w okolicach Zielonej Góry).
Uprzedzam też że "potencjalny pacjent" ma naprawdę spory problem z piciem... czy możecie mo kogoś polecić? Z internetowych rankingów i własnego doświadczenia.. :?:
kasiazosia

Re: Jak wybrać psychiatrę dla uzależnionego dziecka?

Post autor: kasiazosia »

Jeśli chodzi o , to ja zawsze sprawdzam opinie o danych lekarzach w portalu medycznym, tam ludzie zostawiają ocenę i komentarze, jeszcze się nie zawiodłam, zawsze trafiam na dobrego lekarza. Myślę, że dobrego psychiatrę również tam znajdziesz.
Kocica

Post autor: Kocica »

ja też:) opinia podtsawa
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

Pewnie, nikt tak prawdy o lekarzu nie powie, jak drugi człowiek, który korzystał z jego usług.
bizz

Post autor: bizz »

Polecam . Profesjonalni lekarze zajmują się leczeniem zatruć poalkoholowych oraz leczą osoby uzależnione od alkoholu. Lekarze oferują szybki dojazd do domu na terenie Warszawy.
Agnest

Post autor: Agnest »

Są portale typu dobrylekarz.pl itp. Można też pytać na forach psychologicznych.
Cetra

Post autor: Cetra »

Opinia uzyskiwana przez internet nie zawsze może być prawdziwa. Niektórzy lekarze pomimo złego sposobu leczenia, wypisują o sobie same pozytywne rzeczy. Lepiej będzie popytać własnych znajomych.
balladyna

Post autor: balladyna »

A ile lat ma dziecko? Mojej znajomej 19-letni syn chodził do poradni Alter Ego we Wrocławiu, z tego co wiem, problemem było przekonanie go, że ma problem z alkoholem. A psycholog był z polecenia, ale możesz też poczytać opinie na różnych portalach medycznych np. Znany Lekarz.
valentyn

Post autor: valentyn »

czasami dobrego specjalistę wybiera się metodą prób, niestety, nawet najlepszy psycholog może nie dotrzeć do dziecka, moja znajoma zanim trafiła na dobrego psychologa dla dziecka to zmieniała go z chyba z 3 razy, teraz jej syn uczęszcza do i po kilku spotkaniach można miec nadzieję, że chłopak poradzi sobie z uzależnieniem http://www.centrum-ja.pl/psycholog_dzie ... _rodzinny/
Obamka

Post autor: Obamka »

Możesz wybrać się do tej Pani: Zna się na rzeczy, potrafi dotrzeć do każdego. Powinna Wam pomóc.
"Jest Alternatywa na - Raje Podatkowe"
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ