Jak zrobić masę?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Mercus

Jak zrobić masę?

Post autor: Mercus »

Swoją przygodę z siłownią rozpocząłem jakieś dobre pół roku temu, jechałem cały czas na czystko, bez żadnych supli ale widziałem, że generalnie postępy jakieś idą zarówno co do siły jak i masy mięśniowej, dlatego kupno suplementów wydawało mi się wówczas zbyteczne. Od jakiegoś czasu czuję się jakby doszedł do ściany, nie widzę żadnych większych postępów, poza wytrzymałościowymi. Masa również stanęła w miejscu... Tym samym chciałabym Was prosić o radę odnośnie jakichś suplementów. Generalnie skłaniam się ku jakiemuś białku. Tym samym chciałbym Was zapytac, czy wg Was, jakieś z tych białek ,w zasadzie z nazwą się jeszcze nie spotkałem, ale ceny zachęcające, więc dlaczego nie dać szansy...
Sylwester56

Re: Jak zrobić masę?

Post autor: Sylwester56 »

Trzeba więcej jeść :)
http://royaldent.pl/ortodonta
bizz

Re: Jak zrobić masę?

Post autor: bizz »

Dobre i tanie odżywki i suplementy można z pewnością znaleźć w tej aptece internetowej. Jeśli więc chcecie zadbać o swoją zdrową dietę, to warto przejrzeć sobie dostępną w tym miejscu ofertę.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ