Kampania AdWords dla każdego biznesu

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
sljak
Kontakt:

Kampania AdWords dla każdego biznesu

Post autor: sljak »

Docieraj do potencjalnych klientów przez 24 godziny, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku. To właśnie, w przeciwieństwie do odmiennych form reklamy, daje kampania reklamowa . Ponadto siecią reklamową objęte jest 80% stron na całym świecie. Reklamy trafią do wybranych, zainteresowanych Twoją propozycją klientów. stale informowany będziesz o wynikach jakie osiągasz z tej najbardziej mierzalnej formy reklamy.
Jestem i tak jak Ty jesteś ekspertem w swojej dziedzinie, tak ja specjalizuję się właśnie w akcjach marketingowych w Internecie. Stale pogłębiam swoją wiedzę w tym temacie, korzystając ze wsparcia firmy Google. Zleć mi prowadzenie kampanii a jako nowy klient dostaniesz promocyjnie 2 miesiące zarządzania kampanią jako gratis. Każdy nowy klient AdWords otrzymuje również 250 PLN na kliknięcia. Poleć moje usługi znajomemu, a otrzymasz kolejny miesiąc prowadzenia i optymalizacji kampanii gratis.
Świadczę również usługi dodatkowe: wykonywanie stron opartych na WordPress, pozycjonowanie stron internetowych pod wybrane słowo kluczowe, tworzenie profili w mediach społecznościowych i wypełnianie ich contentem, wykonywanie banerów i logo, konwertowanie pików Word – PDF, PDF – Word i innych.
Zapraszam do współpracy!
Kontakt: email: [email protected] Tel: 509674504
Skuteczna kampania AdWords dla każdego biznesu
bizz

Re: Kampania AdWords dla każdego biznesu

Post autor: bizz »

Polecam wam firmę http://skuteczni.pl/ zajmującą się pozycjonowaniem stron. Korzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Sprawdźcie ofertę firmy.
OurellQa

Post autor: OurellQa »

AdWordsy nie sa skomplikowane, wazne aby cały czas kontrolowac kampanie :)
Francuzik

Post autor: Francuzik »

To jest akurat bardzo fajny pomysł. Tego typu reklamy są bardzo skuteczne a z tego co wiem to ta firma http://funkymedia.pl/ , zajmuje sie tego typu reklamą. Wykonują takie kampanie z największą dokładnością dlatego też są tacy skuteczni
ireneuszk

Post autor: ireneuszk »

czy ja wiem czy takie mało skomplikowane...może jak się prowadzi tylko kampanię dla swojej firmy, ale i tak trzeba dużo o tym czytać
marekjanowski

Post autor: marekjanowski »

ja się właśnie zastanawiam nad rozpoczęciem takiej kampanii, ale raczej zlecę firmie niż sam się za to zabiorę.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ