kantor internetowy

Dział o zarabianiu na Giełdzie Papierów Wartościowych, a także na giełdzie walutowej - forex.
kartonka

kantor internetowy

Post autor: kartonka »

znacie jakiś dobry i sprawdzony kantor internetowy? ostatnio dużo się o tym mówi, ale nie chciałabym wpakować się w jakiś niewiarygodny portal..
flipper

Re: kantor internetowy

Post autor: flipper »

ja osobiście korzystam z walutomatu, całkiem nieźle się sprawdza,.
W zemście i w miłości ko­bieta jest większym bar­barzyńcą niż mężczyzna.
bask

Post autor: bask »

ja korzystam z liderwalut.pl i też jestem zadowolony
kolaa

Post autor: kolaa »

Myślę, że warto zajrzeć na http://www.karmelickakantor.pl/ . Mają tutaj szeroki wybór walut, a do tego bardzo atrakcyjne kursy. Myślę, że w okolicy Krakowa lepszego kantora nie znajdziecie.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Marbo

Post autor: Marbo »

Wydaje mi sie ze walutomat.
You have to open up to the world and learn optimism.
Kabelrtiys

Post autor: Kabelrtiys »

Dokładnie jest zdecydowanie korzystniejsza niżeli w kantorze stacjonarnym ja polecam taką metodę wymiany sam korzystam z tego i jest dobrze, szybko i sprawie nie wiem po co korzystać z stacjonarnego kantoru.
PanPaczka_eu

Post autor: PanPaczka_eu »

W przypadku kantoru online,sprawdź najpierw jaki jest kurs,przelicznik waluty bi wtedy wybierz tą opcją,która będzie dla Ciebie najbardziej korzystna,bo jak sam widzisz- dobrych i sprawdzonych adresów nie brakuje,a po co przepłacać.
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Moim zdaniem jest to decyzja indywidualna i nie powinno się nikogo nakłaniać do tego :) My wybraliśmy stronę https://ekantor.pl/, bo sobie porównaliśmy i wyszło, że jednak w kantorze jest taniej - wyliczone na kalkulatorze wymiany walut. Jednak wydaje mi się, że to wszystko zależy od okresu, dnia i tak dalej.
Mariusz2
Kontakt:

Post autor: Mariusz2 »

Ja osobiście nie byłem przekonany jeszcze do kantorów online i wybrałem wymianę w banku na podstawie średniego kursu. Choć, zauważyłem, że w porównaniu ze stacjonarnymi kantorami nie wyszedłem najgorzej.
tomekfbaran

Post autor: tomekfbaran »

kantory online są już na dzień dzisiejszy tak przystępne w ofercie i tak łatwo dostosować sobie ich warunki do naszych potrzeb, że korzystanie z kantorów stacjonarnych wydaje mi się zbędną fatygą. ;)
bdburchex.com.pl
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ