Kocimiętka - nie mogę znaleźć właściwej

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
samplo1983
Kontakt:

Kocimiętka - nie mogę znaleźć właściwej

Post autor: samplo1983 »

Mam mały dylemat. Mój kot uwielbia kocimiętkę. Kupiłam kiedyś w kakadu jedną i nie działała ( była taka grubsza a nie proszek). Potem kupiłam proszek o zapachu starych znoszonych skarpet i to jest to! Tylko teraz nie mogę jej dostać. Przeprowadziłam się i kakadu tu nie mam a chciałam zrobić kotu przyjemność... Te produkty o zapachu podobnym do mięty w ogóle mojego kocura nie ruszają... Zastanawiam się czy to może jakiś inny produkt był dla kotów. Inne zioła sproszkowane, Opakowanie oczywiście wyrzuciłam więc nie wiem jak zacząć szukać. Wie ktoś o co mi chodzi?
Juan

Re: Kocimiętka - nie mogę znaleźć właściwej

Post autor: Juan »

Wiem, że nie każdy kot reaguje na kocimiętkę i ta "zdolność" zanika również z wiekiem. Dlatego może okazać się, że już nie uda Ci się znaleźć właściwej.
smutaska

Post autor: smutaska »

My właśnie szykujemy sie do przygarnięcia kota ze schroniska. Nie słyszałam o kocimiętce, ale teraz zwrócę na to uwagę i będę szukać. Zaczynam jednak od szukania kuwety dla kota Czystość jest najważniejsza, bo mam male dziecko. Tu mam spory wybór. Popatrzyłam po zakładkach i chyba w tym sklepie uda mi się za jednym razem kupic wszystko co potrzebne dla kota. Bardzo dobrze zaopatrzony sklep.
nefer00

Post autor: nefer00 »

Mój reaguje tylko na tą w sprayu. Te proszki nic nie dają.
Pawełdyg

Post autor: Pawełdyg »

Nasz kociak to ma tylko na uwadze przekąski od Vetexpert a dokładnie Snack Skin & Coat Cat ;D ciągle by je żarł. ale to dobrze, bo one korzystanie na sierść wpływają
Aligru

Post autor: Aligru »

Jeśli potrzebujesz kocimiętki to uspokojenia kota, to możesz spróbować tego produktu: https://www.feliway.com/pl
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ