Bardzo dobrą ofertę biznesową posiadają obiekty z grupy hotelowej Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-direct ... poznan.htm - w poznaniu znajdują się ponad 4 różne hotele, które mogą pochwalić się przynależnością do tej grupy. Wszystkie bardzo dobrze przystosowane są do organizacji konferencji oraz spotkań biznesowych. W zasadzie w większości znajdują się sale konferencyjne o różnej wielkości tak więc można liczyć na to ,że organizacja szkolenia o dowolnej wielkości nie powinna być dla nich absolutnie żadnym problemem. Pozdrawiam.
To ja też mogę polecić kilka miejsc: City Park Hotel & Residence - wypas 5 gwiazdek Quality System
-jesli chodzi o ceny, to wszystko zależy od czasu w jakim konferencja będzie organizowana, ale to zawsze przez stronę można taniej zarezerwowań noclegi czy miejsce niż normalnie:)
Można taką konferencję mieć wraz z noclegiem w NEST Poznań - . Jest to w centrum Poznania, więc powinno to być wygodne. Jest tam nawet miejsce na grilla.
Tak jak już pisałem napiszę jeszcze raz po co w mieście? Jak pojedziesz trasą na Poznań to na wysokości Leszna masz fajne miejsce szkoleniowo- konferencyjne - http://www.hotelsulkowski.pl/konferencje dobrze wyposażone sale, prywatna plaża, parking i w razie potrzebny miejsca noclegowe na miejscu. Bez kombinowania. Szczególnie jak ktoś chce na uczestnikach zrobić dobre wrażenie to tym bardziej nie ma sensu pchać się do centrów miast.
Na masz kilkadziesiąt różnych salek konferencyjnych i szkoleniowych na terenie Poznania. Nie wiem na ile osób chcesz zorganizować konferencję i czy potrzebujesz zaplecze z noclegami itd. Jeśli tak to chyba jakiś hotel.
Przygotowujemy się do konferencji w naszym biurze. Zamówiliśmy już catering, jednak nie mamy jeszcze sprzętu. Na widzieliśmy spory ekran- idealnie pasowałby na naszą konferencję. Pewnie po weekendzie się do nich odezwę.
ja ostatnio bylam na konferencji w hotelu Delfin w Białej Podlaskiej, bardzo fajne miejsce, duza sala, nawet chyba 300 osob by weszlo, swietny catering
Nie lepiej zorganizować konferencję w siedzibie swojej firmy? Wystarczy zorganizować większe pomieszczenie i znaleźć odpowiedni sprzęt. Na można wynająć nagłośnienie i inne sprzęty. Koszt takiej konferencji będzie dużo niższy niż konferencja w sali konferencyjnej.