Konferencja w Poznaniu

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
apogeum

Konferencja w Poznaniu

Post autor: apogeum »

Witam. Czy moglibyście mi polecić dobre miejsce na organizację konferencji w tym mieście?
smyk

Re: Konferencja w Poznaniu

Post autor: smyk »

Bardzo dobrą ofertę biznesową posiadają obiekty z grupy hotelowej Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-direct ... poznan.htm - w poznaniu znajdują się ponad 4 różne hotele, które mogą pochwalić się przynależnością do tej grupy.
Wszystkie bardzo dobrze przystosowane są do organizacji konferencji oraz spotkań biznesowych. W zasadzie w większości znajdują się sale konferencyjne o różnej wielkości tak więc można liczyć na to ,że organizacja szkolenia o dowolnej wielkości nie powinna być dla nich absolutnie żadnym problemem.
Pozdrawiam.
Kocica

Post autor: Kocica »

To ja też mogę polecić kilka miejsc:
:arrow: City Park Hotel & Residence - wypas 5 gwiazdek
:arrow: Quality System

-jesli chodzi o ceny, to wszystko zależy od czasu w jakim konferencja będzie organizowana, ale to zawsze przez stronę można taniej zarezerwowań noclegi czy miejsce niż normalnie:)
Tuzix11

Post autor: Tuzix11 »

Można taką konferencję mieć wraz z noclegiem w NEST Poznań - . Jest to w centrum Poznania, więc powinno to być wygodne. Jest tam nawet miejsce na grilla.
Samaran

Post autor: Samaran »

Tak jak już pisałem napiszę jeszcze raz po co w mieście? Jak pojedziesz trasą na Poznań to na wysokości Leszna masz fajne miejsce szkoleniowo- konferencyjne - http://www.hotelsulkowski.pl/konferencje dobrze wyposażone sale, prywatna plaża, parking i w razie potrzebny miejsca noclegowe na miejscu. Bez kombinowania. Szczególnie jak ktoś chce na uczestnikach zrobić dobre wrażenie to tym bardziej nie ma sensu pchać się do centrów miast.
morin

Post autor: morin »

Na masz kilkadziesiąt różnych salek konferencyjnych i szkoleniowych na terenie Poznania. Nie wiem na ile osób chcesz zorganizować konferencję i czy potrzebujesz zaplecze z noclegami itd. Jeśli tak to chyba jakiś hotel.
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

Przygotowujemy się do konferencji w naszym biurze. Zamówiliśmy już catering, jednak nie mamy jeszcze sprzętu. Na widzieliśmy spory ekran- idealnie pasowałby na naszą konferencję. Pewnie po weekendzie się do nich odezwę.
snail33

Post autor: snail33 »

Wygląda ok :)
Im większe różnice przezwyciężamy, tym mocniej kochamy.
kartonka

Post autor: kartonka »

ja ostatnio bylam na konferencji w hotelu Delfin w Białej Podlaskiej, bardzo fajne miejsce, duza sala, nawet chyba 300 osob by weszlo, swietny catering
Obamka

Post autor: Obamka »

Nie lepiej zorganizować konferencję w siedzibie swojej firmy? Wystarczy zorganizować większe pomieszczenie i znaleźć odpowiedni sprzęt. Na można wynająć nagłośnienie i inne sprzęty. Koszt takiej konferencji będzie dużo niższy niż konferencja w sali konferencyjnej.
"Jest Alternatywa na - Raje Podatkowe"
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ