Polecam Ci, aby zajrzeć tutaj: o znaleźć najpierw informacje na temat konkretnych banków, jak i opinie na ich temat. Wszystko solidnie opisane, a z tego co wiem, to firma pomoże Ci w wyborze odpowiedniego konta oraz świadczą fachowe porady
Jak wynika z moich informacji, obecnie jedyne darmowe konta osobiste oferują Nest Bank i Idea. Prawie darmowe są w ING, mBanku, BZ WBK czy też Millennium. Z tym, że za te prawie trzeb będzie zapłacić, jeśli nie spełni się pewnych wymagań. Jeśli korzysta się aktywnie z rachunku to też będą za darmo Zerknij sobie może tutaj tam znajdziesz wszelkie informacje w tym temacie .
Być może zainteresuje was także i ten portal o kontach bankowych - . Sprawdźcie, moim zdaniem bardzo dobre miejsce, jeśli chcecie porównać sobie oferty bankowe.
Firmowe to tylko Idea Bank. Mam tam praktycznie od początku Firma To Ja i nigdy nie dopłacałem. Fajne jest też Branżowe i tam masz 10% zwrotu za zakupy na firmę. Tu możesz sobie poczytać o nich https://www.ideabank.pl/ranking-kont-bankowych
Popytaj wśród znajomych Wydaje mi się, że to będzie dość dobre rozwiązanie
Nie zdawał sobie sprawy, że ludzie, którzy w uczuciach swych wznoszą się na najwyższe wyżyny, równie łatwo wpadają w otchłanie rozpaczy, że ci, którzy umieją się cieszyć żywiołowo, najmocniej także cierpią.