konto w idea banku

Wszystko o kontach bankowych. Jakie najlepsze dla firmy, a jakie osobiste?
Dyskutant

konto w idea banku

Post autor: Dyskutant »

Witam
Co sądzicie o koncie w idea banku? Jest to dobry bank czy raczej nie polecacie??
pozdrawiam i zapraszam na najlepsze z nagrodami w sieci.
aneczka69

Re: konto w idea banku

Post autor: aneczka69 »

Ja osobiści mogę polecić Ci konto w Idea Banku. Tylko pytanie czy chcesz konto osobiste czy konto dla firmy? 8-)
Najlepsza lokata zagwarantuje, że Twoje oszczędności pozostaną bezpieczne i przyniosą Ci zysk!
Media-Drukarnia.com

Post autor: Media-Drukarnia.com »

Ja także jestem ciekaw Waszych opinii na ich temat,ma ktoś tam konto od dłuższego czasu i może podzielić się tym jakie opłaty tam obowiązują? Bo to jest dla mnie wielka tajemnica.
heca

Post autor: heca »

Całkiem dobre i solidny bank, ale jeśli się nieco rozejrzysz, znajdziesz tańsze. Wszystko zależy od tego, jak używasz konta, bo to się różni dla różnego rodzaju przedsiębiorstw.
Catherine13

Post autor: Catherine13 »

Czy masz kartę kredytową lub kredyt?
Wiesz, jak założyć firmę w czechach?
Założenie firmy w czechach ,szybkie i łatwe.
Gotowe spółki i firmy na sprzedaż.
pomocnik

Post autor: pomocnik »

ja o tym banku słyszałem sporo złych opinii od znajomych. Ale nigdy nie wdawałem się w szczegóły bo akurat ten bank mnie jakoś nigdy za bardzo nie interesował. Ale nawet w necie możesz sporo negatywnych opinii znaleźć.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ