kredyt gotówkowy

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
endrju1

kredyt gotówkowy

Post autor: endrju1 »

Witajcie! Potrzebuję wziąć kredyt na rozwój firmy , muszę zakupić maszyny . w jakim banku najlepiej wziąć kredyt ? Co polecacie ? Czytałem niedawno bardzo przydatny i nie mogę się zdecydować , może alior Bank ? Jak uważacie ?.
qbis88

Re: kredyt gotówkowy

Post autor: qbis88 »

Chyba Eurobank ma teraz lepsze warunki.
Norge12

Post autor: Norge12 »

Zasadniczo rzecz biorąc, mam dokładnie to samo zdanie co mój poprzednik...
Serce można oddać tylko raz. Żadna z następnych miłości nie dorówna tej pierwszej.
balbanea

Post autor: balbanea »

Jeśli potrzebujesz kredytu gotówkowego zajrzyj na . Pomogą znaleźć dla Ciebie najtańszy kredyt w banku.
endrju1

Post autor: endrju1 »

A nie lepiej wziąc ? Podczas gdy wiele banków nieustannie kusi klientów nowymi kredytami gotówkowymi, które niezmiennie są tak samo nieczytelne i skomplikowane, PKO BP odwołuje się do rozwiązania dobrze znanego i lubianego nawet przez najbardziej wymagających odbiorców.
nierra

Post autor: nierra »

Uważam, że nie ma nic nieodpowiedniego w pożyczaniu pieniędzy, ale trzeba mieć na uwadze, że to zadłużenie które trzeba spłacić. Z całą pewnością przeróżnie w życiu może się zdarzyć i w razie czego spłata chwilówek okazała się kłopotliwa to trzeba szukać rozwiązań np. kredyt konsolidacyjny.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ