Kto do przeprowadzki biura?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Wagitec

Kto do przeprowadzki biura?

Post autor: Wagitec »

Hej. Poszukuję dobrej firmy od przeprowadzek biur w stolicy. Czy znacie coś wartego uwagi w tym obszarze tematycznym? Jakieś są tu. Czy sa one warte uwagi?
Aby zostać torreadorem, musisz najpierw nauczyć się grać rolę byka.
Speedpack_com.pl

Re: Kto do przeprowadzki biura?

Post autor: Speedpack_com.pl »

Myślę,że tutaj warto zdać się na firmę przeprowadzkową,z tym ze też ciężko mi powiedzieć jakie będą to koszty bo na samą cenę składa się przecież wiele czynników- w tym głównie odległość.
www.Speedpack.com.pl
Owelka

Post autor: Owelka »

Dlatego ja sobie cenię, gdy wszystko mam podane na stronie takiej firmy (nie tylko informacje o usługach, ale również cennik, czy chociażby opinie od osób, które już z tych usług korzystały). Wtedy mam pewność, że nic nie jest przede mną ukrywane, wszystko jasno i rzetelnie zostało przedstawione. Do takich firm należy TDU , która zajmuje się zarówno przeprowadzkami krajowymi, jak i międzynarodowymi. Przeprowadzka biura z nimi to najrozsądniejsze wyjście, będziecie zadowoleni z najwyższej jakości, kompetencji, szybkiej realizacji powierzonych im zadań, a także z miłej atmosfery.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Z pewnością po przeprowadzce będziecie musieli zakupić znaczną ilość artykułów biurowych. Dlatego warto zaopatrywać się w nie ze sprawdzonego źródła. My na przykład od dawna kupujemy je od Solal https://www.solal.pl/ . Od klasycznych akcesoriów biurowych po elementy do archiwizacji dokumentów a nawet maszyny biurowe!
cupriak

Post autor: cupriak »

Świetna firma, bardzo solidna, dokładna i niedroga to https://www.przeprowadzkijacatrans.pl/ ze Szczecina. Oprócz tradycyjnych rzeczy oferują transport pianin, przedmiotów nietypowych czy sejfów. Mega profesjonalni, mają własne pudełka, wszystko szybko ogarniają.
karla

Post autor: karla »

Zależy gdzie to biuro ale mnie przeprowadzały warszawskie przeprowadzki, mają też fajny dobrze zaopatrzony sklep gdzie możesz kupić potrzebne do przeprowadzki opakowania i folie - przeprowadzkisklep.pl
tomekB

Post autor: tomekB »

Jeśli o przeprowadzkę firmy w Warszawie chodzi to u nas sprawdziła się Global Service https://globalservice-przeprowadzki.pl/ ... dzki-firm/ Organizowaliśmy przeprowadzkę z nimi i szybko i sprawnie się uwinęli, wszystko przejechało bez uszczerbku. W grę u nich wchodzi przeprowadzka mebli, sprzętu IT i biurowego, dużych gabarytów i archiwów firmowych. Działają kompleksowo, mają wszelkie odpowiednie materiały pakowe i zabezpieczające, pakują, demontują i montują meble. Zajmują się nawet utylizacją i recyklingiem, możecie też u nich magazynować mienie. Także jak widzicie firma ma kompleksowe podejście, do tego cenowo są ok, warto ich sobie sprawdzić.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ