Marketing Sieciowy, spróbuj a nie pożałujesz

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Bartosz

Marketing Sieciowy, spróbuj a nie pożałujesz

Post autor: Bartosz »

Robić biznes bez wychodzenia z domu. Jak dla mnie jest to coś pięknego. Mam czas na wszystko kiedy pieniądz sam pracuje. Dzienne naliczanie procentów. Dodatkowo zależnie od obrotów i zysków zostaje powiększany kapitał co oznacza większą kwotę od danego procentu. Niezależność! Odkąd to odkryłem nie marze o innej pracy. Każdemu polecam. Mówi się, że ta forma zarabiania jest nie dla każdego. W moim przekonaniu jest dla każdego o ile ma się chęci, ambicje i cele w życiu. Firma, w której jestem zaangażowany zajmuje się reklamą i na niej zarabia. Cała praca, którą wykonujesz sprowadza się do kilku minut dziennie. Firma ma 14 lat i co najważniejsze jest wypłacalna. mail kontaktowy: [email protected]. Nie będę tutaj wrzucał żadnych linków polecających ponieważ nie szukam pierwszej lepszej osoby do współpracy a osoby, której mógłbym zaufać, tworzyć wspólnie strukturę biznesową. Doradzam co jest optymalnym rozwiązaniem, także służę poradą.
Pozdrawiam :)
darful
Kontakt:

Re: Marketing Sieciowy, spróbuj a nie pożałujesz

Post autor: darful »

Jakieś klikanie w maile ?
mietek24

Post autor: mietek24 »

Ciekawym pomysłem na rozwój swojego biznesu jest dołączenie do sieci afiliacyjnej, która sama będzie nam poszukiwać partnerów którzy będą wyświetlać nasz reklamy na ich stronach...
wesele wrocław
agencja pr wrocław
wedkarstwo
BartoszC

Post autor: BartoszC »

Jak zwykle zero szczegółów, tylko same ochy i achy z nadzieją, że psychologiczna zasada zaangażowania podziała na potencjalnych "partnerów", którzy po wysłaniu jednego maila poczują się oczarowani.
Kto zabił?
Hej, Wesele!
woody

Post autor: woody »

Do tego typu biznesów odnoszę się z dystansem. Kilka razy klikałem w jakieś oferty, jednak brak konkretów tylko mnie denerwował i opuszczałem stronę. Masło maślane...
Marcin A.

Post autor: Marcin A. »

Tak, na pewno ktoś poważny odezwie się na maila, oferta konkretna i poważna nie ma :lol:
Miloosz
Kontakt:

Post autor: Miloosz »

Próbować zawsze można :)

Post autor: daknez »

Kolega nie robi nic nadzwyczajnego. Po prostu korzysta z naiwności ludzi, którzy myślą, że zbiją kokosy na tym. No prawie, prawie...
online project management Zarządzanie Projektami
Dyskutant

Post autor: Dyskutant »

No dobra, ale zapodajcie jakiś poradnik gdzie opisano, jak działać z tym marketingiem szeptanym :)
---
Zoomia.pl łączy zwierzęta i ludzi. Sprawdź ogłoszenia: , oddam kota lub dodaj bezpłatnie swoje ogłoszenie.
Felicja

Post autor: Felicja »

Marketing szeptany to robienie szumu - rozmawianie o jakimś produkcie, usłudze, inaczej , w linku jest więcej informacji jak działa taki rodzaj marketingu.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ