Metody na rzucenie palenia

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Ailis

Metody na rzucenie palenia

Post autor: Ailis »

Chcę rzucić palenie, ale nie przekonują mnie wszelkiego typu farmaceutyki które mają w tym pomagać. Znajomy polecił mi tabletki Tabex. Twierdzi, że pomogła mu lepiej w walce z nałogiem niż np. plastry. mam silną wolę bo robię to dla siebie i swojego zdrowia, ale najbardziej obawiam się co robić jak dopadnie głód nikotynowy.
damian446565

Re: Metody na rzucenie palenia

Post autor: damian446565 »

Jak ostatnio jechałem busem który został wynajęty w to dowiedziałem się o tylu sposobach an rzucenie papierosów że na pewno z któregoś pomysłu w przyszłości skorzystam.Tylko żeby mi się wszystko udało to będzie bardzo dobrze.
madzialena_s
Kontakt:

Post autor: madzialena_s »

Najważniejsza jest silna wola i chęć zmian. Bez tego niestety nic się nie osiągnie i nie pomogą żadne plastry ani tabletki.

Post autor: edmundo »

silna wola silną wolą ale nie zawsze to wystarcza, mi pomogo branie tabletek recigar w tych najgorszych chwilach na tyle tłumiły głód nikotynowy ze łatwiej buło wytryzma
edmundo

Post autor: edmundo »

ja rzuciłem dzięki recigarowi, warto było, w sumie już w pierwszych dniach przestało mi sie chcieć palić
arabika

Post autor: arabika »

Ja na całe szczęście nie palę więc tak naprawdę nie mam tego typu problemów. Mimo wszystko chciałabym każdego zachęcić do zapoznania się z ciekawym artykułem https://znaki-bhp.pl/znaki-dotyczace-pa ... stosowanie gdyż fajnie jest wiedzieć jakie są właściwe oznaczenia zakazujące palenia tytoniu.
stoperek

Post autor: stoperek »

Jeśli szukasz produktów dla vaperów jak premixy, liquidy, atomizery i dużo więcej to koniecznie zajrzyj do oferty jaką dysponuje https://vapes-shop.pl/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ