Witajcie! Zastanawiam się nad kupnem chcę kupic coś co będzie bardziej ekonmiczne od zwykłej myjki , tanie w utrzymaniu i tak by można było uzywac tego w trudnodostępnych miejscach. Mam w zamyśle wykorzystac to do własnego uzytku dla domu oraz auta ale także do firmy by poszerzyć swoja ofertę . Wielu tu fachowców więc może mi ktos doradzi ? Może ktos z Was urzytkowal i podpowie cos na ten temat, co myslicie ?
A ja z kolei zastanawiam się nad zakupem myjki ciśnieniowej - https://www.morele.net/agd/sprzatanie-p ... eniowe-170 . Tak do domego użytku. Który model Karchera będzie Waszym zdaniem najlepszy? Moj budżet tak do 450 zł.
Dzięki za namiary, chętnie skorzystam, bo poszukuję aktualnie myjki parowej do domu. Podobno genialnie czyści się nią okna, a tego nie cierpię robić, może z takim sprzętem zrzucę to na męża .
Ogólnie bardo dobry sprzęt, ale trzeba pamiętać żeby wybrać taką z w miarę możliwości dużym zbiornikiem na wodę. Żeby nie trzeba było jak tylko zacznie dobrze parować już dolewać wody.