Nagłośnienie eventów Poznań

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
dobrydzwiek

Nagłośnienie eventów Poznań

Post autor: dobrydzwiek »

Produkcja imprez, realizacja dźwięku i kreatywne oświetlenie nie jest dla nas tylko pracą - to zaszczyt i przyjemność. Dzięki doświadczeniu, które przez czas pracy udało nam się zyskać, jesteśmy w stanie zmienić zwykłą imprezę w wyjątkowy event. Zapewniamy profesjonalny zespół trudniący się na profesjonalnym sprzęcie, kompatybilnym z wytycznymi technicznymi polskich i zagranicznych wykonawców. Każde wydarzenie jest przez nas traktowane indywidualnie, na prośbę zleceniobiorcy jesteśmy w stanie zapewnić własnych muzyków, lub inne atrakcje poprawiające imprezę.
DobryDzwiek.pl
oli32
Kontakt:

Re: Nagłośnienie eventów Poznań

Post autor: oli32 »

A co w temacie akustyki? Bo przecież nie wszędzie jest ona taka sama. Czytałam ostatnio ciekawy poradnik akustyczny i faktycznie temat ważny, ale chyba dość skomplikowany.
dona3

Post autor: dona3 »

Jeden z eventów które miałem przyjemność organizować potrzebował pilnie jak najlepszego nagłośnienia. Długo poszukiwaliśmy specjalistów, którzy mogliby się tym zająć jak najlepiej, jednak po dłuższym czasie wybór padł na . Mają w tym niemalże 20 letnie doświadczenie co dało się z resztą zauważyć. :) Event oczywiście wypalił zgodnie z planem, wszystko za sprawą ich profesjonalnej aparatury. BSCAV posiadają także swój odział w Poznaniu.
karrolaart
Kontakt:

Post autor: karrolaart »

A co takie nagłośnienie daję tak naprawdę bo ja efektów nie widzę tu
bass sup
mariusz76de
Kontakt:

Post autor: mariusz76de »

Niekiedy takie nagłośnienie daje bardzo fajne efekty na dyskotece
niebieskie soczewki
marek44re

Post autor: marek44re »

Takie nagłośnienie według mnie nic nie da.
piotrek445

Post autor: piotrek445 »

Bardzo dużo takie nagłośnienie eventów da.Wiem to bo sam korzystam z nagłośnienia.

Post autor: Apol »

Skoro szukasz firmy z tego miasta, to agencja interaktywna poznań https://solv.pl/agencja-interaktywna-poznan/ sprosta bez dwóch zdań temu zadaniu, spotkaj się z nimi, aby ustalić najlepszą formę reklamy dla Twojego biznesu.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ