Najlepsze konto oszczędnościowe 2011

Lokaty i konta oszczędnościowe, które mają najlepsze oprocentowanie, z których można wybrać środki przed czasem bez utraty odsetek.
Biznesforum
Administrator

Najlepsze konto oszczędnościowe 2011

Post autor: Biznesforum »

Moim i nie tylko moim zdaniem (także zdaniem portalu Bankier.pl) najlepsze konto oszczędnościowe ma które sam mam i polecam.

W skrócie: konta są oprocentowane 5,8% w skali roku z kapitalizacją codzienną.
Biznesforum
Administrator

Re: Najlepsze konto oszczędnościowe 2011

Post autor: Biznesforum »

Jak wiadomo, ma się zmienić naliczanie podatku od zysków kapitałowych, ale zmiany wejdą dopiero od stycznia 2012 więc w dalszym ciągu ta oferta jest dobra, jeśli nie najlepsza :)
wasyl

Post autor: wasyl »

Z tego, co się orientuję to dobre oprocentowanie ma też Polbank, ale tam są bardzo wysokie opłaty związane z przelewami. Ja na razie mam Deutsche Bank i te 2 . Jak zakładałem to były jedne z najlepszych warunków na rynku, ale to już było z rok temu. Obecnie nie wiem jak sprawa ma się dla nowych klientów. Ale coraz częściej myślę o lokacie, co możecie polecić?
Andreo

Post autor: Andreo »

Jest kilka ciekawych opcji na rynku, ale wszystko też zależy od profilu danego konta, no i samych środków jakie jesteśmy w stanie deponować. A co do BNP to całkiem ok, zgodze sie, choć sam mam gdzie indziej :P
Nasiona Marihuany TanieSianie
ckuBHP

Post autor: ckuBHP »

A co sądzicie o tym koncie http://open.systempartnerski.pl/multibank/multimax.html ?
Wszystko na podłogi -http://www.urzadzaj.com
rachman

Post autor: rachman »

Mi pasuje całkowicie darmowe konto w Optimie
Zero opłat i 6,5 % jeszcze przez jakiś czas.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ