Witam, Chce polecić wszystkim konto osobiste w Mbank, bez wątpienia najlepsza oferta jak na razie Bezpłatne otwarcia i prowadzenie konta, darmowe przelewy przez internet, szybkie przelewy, bezpłatna karta debetowa wiecej info na: nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/8306/product/1
Zgadzam się z kolegą dezerkerem. Mbank to dzisiaj jedna z najlepszych ofert na rynku. Sam mam tam konto i równiez polecam, tym którzy jeszcze konta internetowego nie otworzyli. Co mnie najbardziej przekonuje do tego banku - oprócz oczywiście darmowego prowadzenia konta - to intuicyjna obsługa panelu. Po prostu babcia z dziadkiem, którzy boją sie nowinek technicznych by sobie z tym poradzili. Żadnych ukrytych linków, informacji, regulaminów. Wszystko jasno i prosto. Nie jestem żadnym agentem tego banku. Po prostu chcę polecic naprawdę dobre rozwiązanie, które mi ułatwia zycie.
Telefony dla seniorów -technologia może być prosta
Szukasz dobrego biznes planu - zajrzyj do nas
Hmm dobre konto - no tak łatwo nie da się tego porównać... Ja obecnie siedzę w meritum jednak wydaje mi się że inteligo i mbank ma też ciekawą ofertę - no ale to zależy od wymagań.
Ja przy wyborze rachunku decydowałem się na bliskość placówki
Całkowita racja z tym bankiem tym bardziej że polecać go można z programu partnerskiego. 70 zł to też kasa. Sam też wkrótce skorzystam z ich oferty, i również jako program partnerski.
Jak szukacie konta to polecam stronkę . Można sobie porównać oferty i złożyć wniosek jak się któraś podoba, ktoś z banku danego odzwoni. Oprócz kont wszelakich mają porównanie kredytów, leasingu, tfi itp polecam. Duża i fajna oferta.
ja od zawsze używam konta student <30 w BZW Bank Zachodni i jestem z nich bardzo zadowolony. świetne konto szczególnie dla młodych, bo jeżeli dokonuje się wszystkiego zgodnie ze wskazówkami, to konto jest praktycznie darmowe. jedyny warunek, to chyba dokonanie minimum 3 razy w miesiącu transakcji bezgotówkowej. POLECAM!