Niemcy i praca tam

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
arekk

Re: Niemcy i praca tam

Post autor: arekk »

Uważam, że jeśli chodzi o oferty pracy, to warto zajrzeć sobie do . Myślę, że w tym miejscu znajdziecie naprawdę sporą ilość fajnych ofert pracy za granicą, w różnych dziedzinach.
Kleo

Post autor: Kleo »

Możesz się spokojnie zatrudnić w takiej robocie. Często polskie firmy wynajmują od takich firm http://www.akita-bus.pl/przewoz-osob.html , autokary czy busy. By przewieźć pracowników. Jest to o tyle dogodne, że nie trzeba szukać nic na własną rękę. Podziwiam osoby, które pracują za granicą, ja bym z rodziną nawet na 3 miesiące się nie rozstała.
znawca

Post autor: znawca »

Jeżeli wybieracie się tam do pracy to na pewno przyda Wam się namiar na . To wygodne busy, które dowożą z polskiego adresu bezpośrednio pod adres niemiecki. Autobusy są nowoczesne, posiadają DVD. Ceny są bardzo korzystne.
arekk

Post autor: arekk »

W Krakowie przewóz osób oferuje firma http://dream-bus.pl/ . Myślę, że warto się z ich ofertą zapoznać, jeśli też szukacie profesjonalnych usług związanych z transportem i przewozem osób.
pawel30

Post autor: pawel30 »

Przede wszystkim warto zaglądać na takie portale http://praca.gratka.pl/oferta/operator- ... 70575.html>pg W takich miejscach można trafić na wiele ofert dotyczących pracy za granicą.
Bingo42
Kontakt:

Post autor: Bingo42 »

Szukając pracy za granicą moim zdaniem najlepiej skorzystać z pomocy jakiejś agencji, wtedy jest dużo bezpieczniej. Ja osobiście polecam agencje Brasco - http://brascorecruitment.pl/ . W taki sposób znalazłem pracę w Niemczech, warunki dobre, kosztów nie było, bo przy sfinalizowanej umowie nic nie płaciłem, mają umowy z firmami i w ten sposob działają. Fajnie, bo mam dobre warunki, placa okej i szybko znaleźli dla mnie te prace.
smutaska

Post autor: smutaska »

Warto poszukać firm współpracujących z firmami zagranicznymi. Często firmy budowlane wysyłają zagranicę pracowników. Z tłumaczeniem dokumentacji nie ma problemu bo korzystają np z tego biura Tu pracuje wykwalifikowana kadra, tłumacząca dokumentację , teksty w wszystkich językach krajów europejskich. Tłumaczenia są dokładne i szybko wykonywane.
Patryk12

Post autor: Patryk12 »

Jak dla mnie to praca za granicą jest przeżytkiem. Wcale nie zarobimy dużo więcej niż u nas, a możemy napotkać wiele problemów związanych z zamieszkaniem tam. Można poszukać dobrej pracy u nas: i wcale nie trzeba wyjeżdżać, aby zarobić.
sandra33

Post autor: sandra33 »

Nie zdecydowałam bym się na pracę w Niemczech, ponieważ tam jest obecnie po prostu niebezpiecznie.
Arek32

Post autor: Arek32 »

Moim zdaniem praca w Niemczech np. w charakterze opiekunki osób starszych to bardzo fajne rozwiązanie. Jeżeli bowiem postawimy na ofertę takiej agencji jak chociażby , możemy nie tylko podjąć się legalnego zatrudnienia, ale też i zarobki są tam wyższe niż na podobnym stanowisku u nas w kraju. Jednocześnie we wszelkich kwestiach zawsze możemy liczyć na wsparcie ze strony agencji.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ