Niemiecki - nauka

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Timus02

Niemiecki - nauka

Post autor: Timus02 »

Jeżeli interesuje was to zdecydowanie powinnoście wybrać Pamako. Pełen profesjonalizm i świetne ceny :)
SammyS203

Re: Niemiecki - nauka

Post autor: SammyS203 »

Wolałbym się chyba utopić, niż uczyć się niemieckiego. Wiem, że znajomość języka przydatna, ale sama nauka jest dla mnie katorgą.
Istnieć - to tworzyć własne istnienie.
Mrs. Smith

Post autor: Mrs. Smith »

W Poznaniu polecam szkołę Mr Robinson - świetnie uczą. Ja się tam nauczyłam dwóch języków. Angielski umiem już na zaawansowanym poziomie, a może i dopiero podstawy, ale coraz więcej zaczynam łapać :)
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Tu można dostać dobre i tanie .
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Jeśli szukacie książek do niemieckiego to tu szkolne najtaniej kupicie.
kumpel

Post autor: kumpel »

Ja jestem na etapie nauki angielskiego z i idzie do przodu nauka ;)
greta44

Post autor: greta44 »

Chciałabym nauczyć się solidnie tego jezyka, mam szansę na jakiś czas wyjechać do Niemiec ale bez języka to na pewno się nie odważę. Znalazłam kurs z Profilingua, znacie tę szkołę? Ofertę mają niezłą, mocno podkreślają to że kurs jest bardzo praktyczny i jest nacisk na mówienie, co dla mnie jest w sumie najważniejsze. Myslicie że w kilka mcy da się na tyle poznać język by wyjechać za granicę?
Aligru

Post autor: Aligru »

Polecam jednak zgłosić się do sprawdzonej szkoły językowej. Tam można szybciej i efektywniej się nauczyć. Bardzo dobrze wygląda to np. tu: https://youenglish.school/nauka-kursy-j ... mieckiego/
ewelinka

Post autor: ewelinka »

Chcecie nauczyć się języka niemieckiego? Z pewnością mogę polecić Wam https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezyk ... cki/online, gdzie możecie rozpocząć kurs w odpowiednich dla siebie dniach i godzinach. Nauka online jest równocześnie skuteczna, ponieważ z doświadczoną kadrą lektorów możecie szybko przyswoić język.
Wikus89

Post autor: Wikus89 »

Jeśli szukacie dobrej szkoły do nauki języków to mogę wam polecić https://www.szkola-akcent.pl/kursy-stacjonarne/ chodzę tam od paru miesięcy i jest naprawdę dobrze :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ