Noktowizor drugiej generacji

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Piter

Noktowizor drugiej generacji

Post autor: Piter »

Potrzebuję noktowizora generacja 2+. Zależy mi na dobrym sprzęcie, ale mam pytanie czy jest szansa znaleźć coś dobrego do 10 tysięcy zł?
armani

Re: Noktowizor drugiej generacji

Post autor: armani »

Do 15 tysięcy to tak...ale do 10 to nie widziałem szczerze mówiąc nic wartego uwagi. Jeśli ktoś ma coś dobrego do tej kwoty, to chętnie poszerzę swoją wiedzę.
razor

Post autor: razor »

to też zależy jakie maciewymagania. Bo wg mnie sprzęt Armasight jest warty uwagi.
I ten sprzęt Piter, bez problemu znajdziesz do 10 tysięcy. Owszem, są też modele na wypasie o wiele droższe, ale tańsze również mogą być godne polecenia ;) tylko musiałbyś poszukać sklepu gdzie sprzedają, bo ja kiedyś na jakiś aukcjach widziałem, ściągany zza granicy :!:
Piter

Post autor: Piter »

Poszukałem tej marki w necie i znalazłem w jednym polskim sklepie. Przejrzałem różne modele i faktycznie te drogie są na totalnym wypasie. Ale trzeba zejść na ziemię i zadowolić się czymś tańszym... Co myślicie o tym modelu? http://spy-optic.pl/monokulary-wielozad ... gen-2.html
razor

Post autor: razor »

W mojej ocenie, za tą kasę, to dobra opcja. Zwiększona rozdzielczość i dobre inne parametry :!: Ale może dopytaj jeszcze gdzieś o ten konkretny model. Może ktoś ma i opisze z punktu widzenia użytkownika ;)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ