Obsługa prawna firmy

Podatki - nikt tego nie lubi, ale płacić trzeba.
Karlotta

Obsługa prawna firmy

Post autor: Karlotta »

Witam. Szukam jakiejś kancelarii bądź samego adwokata ze śląska do obsługi prawnej mojej firmy. Moja firma coraz bardziej się rozrasta, dlatego szukam kogoś takiego.
kewlar

Re: Obsługa prawna firmy

Post autor: kewlar »

Jeśli wchodzi w grę obsługa prawna online to zdecydowanie szukaj pomocy w tej kancelarii z Tczewa https://cejrowski.pl/ - spore doświadczenie, wielu zadowolonych klientów, profesjonalizm
troll8

Post autor: troll8 »

Raczej nie wydaje mi się, by obsługa prawna firmy przez internet się udała. No nie próbowałem więc także nie wiem. Ale do obsługi firm świetnie nadaje się kancelaria adwokacka Wojas Pawlak z Gliwic. Na pewno warto ich chociażby sprawdzić na necie.
bolo166

Post autor: bolo166 »

Dlaczego myślisz że to nierealne? Większość spraw da się w taki sposób załatwić, kwestia organizacji i technologii. Cejrowski współpracuje tak od dość dawna. Oczywiście, są sprawy w których może to być trudne, w sądzie tez trzeba się pojawić. Wszystko zależy od sprawy i zakresu współpracy
mawko80

Post autor: mawko80 »

Jak mieszkaliśmy w Szczecinie to od czasu do czasu konsultowaliśmy się z tą kancelarią https://kancelaria-chmurak.pl/kontakt/. Zawsze byliśmy zadowoleni z ich usług i warto polecać takich specjalistów.
danny4231

Post autor: danny4231 »

Ostatnio potrzebowaliśmy pomocy z zakresu prawa gospodarczego. To było oczywiste, iż należy skorzystać z usług zaufanych i sprawdzonych fachowców Po dłuższych poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na usługi adwokat-weglowski.pl/ .
troll8

Post autor: troll8 »

Dokładnie w Gliwicach znajduje się bardzo dobra Kancelaria Adwokacka Wojas Pawlak. Zajmują się różnymi sprawami sądowymi. Prawo pracownicze, rozwody, sprawy karne i też obsługują firmy jako stali doradcy. W moim przypadku pomogli mi w sprawie karnej. Są bardzo sympatycznymi ludźmi, można ich wypytywać o różne kwestie rozprawy i na każde pytanie odpowiedzą ze spokojem.
adik356

Post autor: adik356 »

Słyszałem o mec. Cejrowskim, czytałem publikacje - fajnie napisane (na stronie www kancelarii).
bolo166

Post autor: bolo166 »

adik356 jeden z lepszych prawników z jakimi miałem do czynienia, ogromne doświadczeni i skuteczność a przy tym przefajny człowiek - mnóstwo dziedzin prawa w jednym palcu a to rzadkie zjawisko wsród prawników
Baldur

Post autor: Baldur »

a znacie może dobrego adwokata z Kalisza?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ