Odzież robocza - czy ważna?

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
great

Odzież robocza - czy ważna?

Post autor: great »

Na ile ważna w firmie jest profesjonalna odzież robocza? Czy to duży wydatek?
sirius

Re: Odzież robocza - czy ważna?

Post autor: sirius »

Zależy na pewno gdzie kupujesz i jakie są to rzeczy. Ja na przykład zaopatrywałem się w tej hurtowni odzieży: http://www.openwear.pl/odziez-robocza,c-126.html
Cena całego zestawu zamykała się w okolicach 200 złotych, ale trzeba mieć na uwadze, że były to rzeczy wysokiej jakości i raz kupione wystarczyły na długi czas. Nie musiałem praktycznie do końca mojej kariery wymieniać niektórych elementów. Pewnie można kupić w markecie coś taniej, ale na pewno nie tej jakości.
Wojtek J

Post autor: Wojtek J »

Oczywiście że odzież robocza jest ważna. I musi byc szczególnie w niektórych zawodach odpowiednia. Np my musimy zamówic taką odzież ostrzegawczą w żółtym lub pomaranczowym kolorze. Pewnie tutaj zamówimy Ze względu na bezpieczeństwo pracownicy muszą być ubrani w takie odblaskowe stroje.
monika335

Post autor: monika335 »

W niektórych przypadkach BHP nawet wymaga specjalnej odzieży.
Agnieszka!99

Post autor: Agnieszka!99 »

Zależy od firmy, są takie profesje, gdzie odpowiednia odzież jest bardzo ważna, często chroni pracownika;)
Przesylanie_pl

Post autor: Przesylanie_pl »

Odzież robocza to zawsze bardzo ważny element w każdej firmie,akurat taniej możesz znaleźć ją w dobrych sklepach internetowych,wystarczy poszukac oraz dopasować ja do swojej branży,działalności.
HeczkoK

Post autor: HeczkoK »

W gastronomii albo jakimś przemyśle odzież robocza to podstawa bezpieczeństwa. W innych branżach, na przykład związanych z usługami zapewnienie pracownikom jednolitego ubioru wpływa na wizerunek firmy
PanPaczka_eu

Post autor: PanPaczka_eu »

To przecież zależy od rodzaju działalności który wykonujesz,ale moim zdaniem odzież robocza jest ważna,bo to też w pewien sposób komfort dla pracowników. To integruje ich z dana firmą,marką.
bizon

Post autor: bizon »

Odzież robocza jest bardzo ważna. Jeśli nie wiesz, gdzie ją nabyć, zajrzyj na . Mają bardzo duży wybór.
Tomaashu
Kontakt:

Post autor: Tomaashu »

Oczywiście, że ważna. Ja na przykład kupuję takie produkty w sklepie z Krakowa i muszę powiedzieć, że jeszcze nigdy mnie nie zawiedli.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ