Oprogramowanie

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
bask

Oprogramowanie

Post autor: bask »

Mam pytanie - jako że firma rusza to do komputerow musimy na starcie dokupić oprogramowanie, jakiegos win 7 i do tego najlepiej office. Tylko teraz zastanawiam się jak na starcie nie wydać "milionów" na takie coś? Raczej wiadomo, pirackie nie wchodzą w grę... Ale da się jakoś zrobić tak żeby "zjeść ciastko i mieć ciastko" (a raczej mieć windowsa i nie wydać dużo na windowsa"?
kartonka

Re: Oprogramowanie

Post autor: kartonka »

Da sie :) my do firmy braliśmy windowsy za dwie stówki. I o ile się nie mylę to office kosztowalo akies 500 zl, co rzeczywiscie jest duzo tansze niz w sklepach. jakbys chcial skorzystac to lap linka:
bask

Post autor: bask »

Dzieki wielkie! Kupilem, nawet win 8.1 mają i to też za 200 zł :shock: . Nie wiem skąd tego kluczsystema wytrzasnąłeś, ale świetna opcja.
monika335

Post autor: monika335 »

Jak za 200 zł to na pewni nielegalne, bo nigdzie za tyle nie da się kupić. Co do windows 10 - jak masz 7 lub 8, to możesz uaktualnić system bezpłatnie http://techfresh.pl/microsoft-udostepni ... indows-10/
Wojtek J

Post autor: Wojtek J »

A słyszał ktos o programie do warsztatów samochodowych? Tu jest Wydaje mi się że to bardzo ciekawa opcja. No i firma tworzy strony www pod konkretny zakład. I pełna obsługa internetowa jest. Podoba mi się to :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ