Hej, co myślicie o panoramie 360 stopni jako reklamie firmy? Jestem początkującym przedsiębiorcą i zastanawiam się czy taka forma reklamy byłaby skuteczna... Jak uważacie? Zerknijcie tutaj: http://www.360stopni.eu/realizacje/ Mniej więcej myślę o czymś takim. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Moim zdaniem takie to super rozwiązanie. Na pewno są skuteczniejsze niż zwykłe ulotki. Przyciągają uwagę i pozwalają klientom zapoznać się z firmą, jeszcze zanim zdecydują się ją odwiedzić. Myślę, że śmiało możesz w to inwestować
Jeżeli jesteś początkującym przedsiębiorcą to wiedz że każdy rodzaj reklamy jest skuteczny,w internecie oraz ogólnie na rynku trzeba zaistnieć,bez tego nie osiągniesz sukcesu.
Nie no nie mów, że "kazdy" rodzaj reklamy jest skuteczny, bo jeszcze laik jakiśbiedny w to uwierzy:) Ale te prezentacja panoramiczne nawet mi się podobają.
uważam że panorama jest doba, choć większość ludzi szuka firmy w googlu ... wiec stwórz dobrą swoją stronę www i dobrze wy pozycjonuj ... mi stronkę zrobiła firma : i mam kupę klientów z neta