panorama dla firmy

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
Futres
Kontakt:

panorama dla firmy

Post autor: Futres »

Hej, co myślicie o panoramie 360 stopni jako reklamie firmy? Jestem początkującym przedsiębiorcą i zastanawiam się czy taka forma reklamy byłaby skuteczna... Jak uważacie? Zerknijcie tutaj: http://www.360stopni.eu/realizacje/ Mniej więcej myślę o czymś takim. Z góry dzięki za odpowiedzi.
lwiątko

Re: panorama dla firmy

Post autor: lwiątko »

Moim zdaniem takie to super rozwiązanie. Na pewno są skuteczniejsze niż zwykłe ulotki. Przyciągają uwagę i pozwalają klientom zapoznać się z firmą, jeszcze zanim zdecydują się ją odwiedzić. Myślę, że śmiało możesz w to inwestować :)
Media-Drukarnia.com

Post autor: Media-Drukarnia.com »

Jeżeli jesteś początkującym przedsiębiorcą to wiedz że każdy rodzaj reklamy jest skuteczny,w internecie oraz ogólnie na rynku trzeba zaistnieć,bez tego nie osiągniesz sukcesu.
Kocica

Post autor: Kocica »

Nie no nie mów, że "kazdy" rodzaj reklamy jest skuteczny, bo jeszcze laik jakiśbiedny w to uwierzy:)
Ale te prezentacja panoramiczne nawet mi się podobają.
kalisk
Kontakt:

Post autor: kalisk »

Idea sama w sobie jest ok ale trzeba to fajnie zrobić z pomysłem :)
Elegancji i zadbany Katalog stron www moc
mareczek

Post autor: mareczek »

uważam że panorama jest doba, choć większość ludzi szuka firmy w googlu ... wiec stwórz dobrą swoją stronę www i dobrze wy pozycjonuj ... mi stronkę zrobiła firma : i mam kupę klientów z neta :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ