Poduszka jako prezent... hit czy kit?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
quesa1982
Kontakt:

Poduszka jako prezent... hit czy kit?

Post autor: quesa1982 »

Tak jak w temacie, tak sobie wymyśliłam, żeby kupić na święta mojemu chłopakowi dobrą poduszkę taką z jakiejś wymyślnej pianki czy innego wynalazku. Co Wy na to? Pomysł chyba ok, ale nie wiem czy odpowiedni na tę okazję... Podpowiedzcie coś
Fishy

Re: Poduszka jako prezent... hit czy kit?

Post autor: Fishy »

nie każdemu spodoba się poduszka na prezent... Według mnie zakup eleganckiego szkła jak np z tej oferty https://dukapolska.com/szklo będzie trafnym prezentem. Moja dziewczyna była bardzo zachwycona kieliszkami i lampkami wina, bo projekty z tej strony sa oryginalne. Zupełnie inaczej pije się zwykły napój w niezwykłym naczyniu
LudwikB

Post autor: LudwikB »

Zależy dla kogo taki prezent. Moja mama ucieszyła się z porządnej poduszki od http://www.mkfoam.pl/produkty/poduszki Wybrałem ergonomiczną, odpowiednio wyprofilowaną, wykonaną z dobrej jakości tkanin przepuszczających powietrze. Odkąd mama jej uzywa ma mniejsze problemy z bólami głowy i kręgosłupa.
janabaranek

Post autor: janabaranek »

Według mnie to już strasznie oklepane i niezbyt modne. Można za te pieniądze kupić coś znacznie lepszego, więc nie wiem czy jest sens. Chyba, że jakaś poduszka, która wiesz, że spodoba się osobie, albo robiona na zamówienie z grafiką - to jedyna fajna opcja.
vanitas vanitatum et omnia vanitas
adik356

Post autor: adik356 »

A ja właśnie zastanawiam się, czy będzie dobrym pomysłem na prezent z okazji narodzin dziecka. Wydaje mi się, że to dość praktyczny upominek. Raczej zawsze jest w użyciu. Pościel niemowlęcą najlepiej kupować w sieci - wybór duży i ceny rozsądne. Warto też pamiętać o tym, aby taka pościel niemowlęca wyglądała ciekawe pod względem wizualnym bo to dodatkowa atrakcja wzrokowa dla malucha który dopiero zaczyna obserwować i uczyć się wszystkiego.
kabix179

Post autor: kabix179 »

Moim zdnaiem to kit. Ja polecam Ci kreatywne podejście do tematu. Jeżeli nie masz żadnego pomysłu to polecam artykuł pt. . Myślę, że znajdziesz tam jakąś inspirację ;)
Pawełdyg

Post autor: Pawełdyg »

Zależy jaka i dla kogo :) ja mojej siostrze jak była w ciązy to taką kupiłem - https://materacyk.pl/produkt/poduszka-fikuszka/ i bardzo zadowolona była, lepiej jej się spało a potem do karmienia ją wykorzystała :)
kazimierz54610

Post autor: kazimierz54610 »

Sam nikomu nie dawałbym poduszki jako prezent.

Post autor: qbis88 »

Dlaczego nie:) Np. jakąś z humorystycznym wzorem mógłbym sprezentować komuś z grona przyjaciół:)
Remek

Post autor: Remek »

Troche oklepane i wydaje mi się, że to niezbyt dobry pomysł, można kupić masę innych rzeczy za takie pieniądze. Zerknij na takie buciki: , bardzo fajnie się prezentują, leciutkie i trzymają dobrze stopę dziecka. Od siebie całkowicie polecam, mój syn je chętnie nosił!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ