Sorrki za mały off-topic, ale naprawdę potrzebuję pomocy. Zbliżają się urodziny mojej 10-letniej chrześnicy, a ja kompletnie nie mam pojęcia, co jej kupić, bo w ogóle, to jakoś tak z dziećmi "na bakier" jestem . Moglibyście mi coś doradzić stąd: ? WIELKIE DZIĘKI!
A może jakieś gry planszowe albo puzzle? Małe dzieci bardzo lubią takie układanki więc możecie mu coś takiego sprawić ___________________________________________________________________________________________________ Tanie - zobacz koniecznie
Może jakieś układanki ale nie puzzle tylko takie logiczne układanki, moja bratanica 10 letnia uwielbia też grać w różne gry, scrable, monopol.Ale każde dziecko jest inne i nie ma raczej takiego uniwersalnego prezentu dla każdego dziesięciolatka.
Nie no biżuteria dla 10-latka to przesada:) Ja bym kupiła jakąś grę, albo pozwoliła dziecku grac np godzinę dłużej w coś ulubionego ( u mnie na fali są darmowe gry jak np - tu adres i jakbym pozwoliła dziecku dłużej niż domowy szlaban ogranicznik grać, to na pewno by się cieszyło).