Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Dopiero co założyłam firmę, zyskałam nowych klientów, a niestety coś z dyskiem jest nie tak i te wszystkie dane po prostu zniknęły. Co robić w takiej sytuacji?
W sumie to niezależnie od problemu wiadomo że trzeba szybko wezwać informatyka. Firma Akte wie że jest możliwe do wykonania. Wiadomo że także to zalezy od rodzaju awarii.
Jeśli ma to być odzyskiwanie danych z dyski i do tego uszkodzonego mechanicznie, to pozostają takie serwisy https://www.ontrack.com/pl-pl/odzyskiwa ... sk-twardy/ Informatyk bez odpowiedniego zaplecza nic w takim przypadku nie poradzi.
Najważniejsze jest by zdecydować się na wysokiej jakości sprzęt komputerowy od IRDM. Znajdziecie tutaj bardzo profesjonalny sprzęt, z którego na pewno będziecie zadowoleni
Myślę, że warto też zdecydować się na usługi informatyczne . Ogólnie usługi są tutaj świadczone na wysokim poziomie i przede wszystkim obsługa posiada duże doświadczenie