Restauracja we Wroclawiu?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Fishy

Restauracja we Wroclawiu?

Post autor: Fishy »

Macie jakies ulubione restauracje w okolicach Wroclawia? Ostatnio natknalem się na ten lokal http://www.okwinebar.com/ a ich karta dan wyglada bardzo zachecajaco. Slyszalem ze przygotowują dania z sezonowych i swiezych skladnikow. Zastanawiam sie czy sie tam nie wybrac przypadkiem z rodzinką na jakis niedzielny obiad
mikolajseo
Kontakt:

Re: Restauracja we Wroclawiu?

Post autor: mikolajseo »

Podoba mi się ich strona, kartę też mają całkiem niezłą... Jak będę we Wrocławiu, to pewnie zagoszczę.

Panele podłogowe
Forum cukierniczo-kulinarne
Ekspresowe lajki
Spętanie miłosne magia ceremonialna
panele premium floor
piotrek66

Post autor: piotrek66 »

Bylem ostatnio we Wrocławiu i odwiedziłem tą restaurację.

Post autor: Vitezze »

Ja tam nie mam swoich ulubionych restauracji. Zawsze wybieram to na co mam ochotę.
Dotyk jego warg sprawił, że się uśmiechnęłam, a ten uśmiech pozostał ze mną na długo.
krzymack

Post autor: krzymack »

Niedługo wybieram się do Wrocławia. Na pewno zwiedzę lokal.
(...) ludzie mają wrodzony talent do wybierania właśnie tego, co dla nich najgorsze.
jjusti18

Post autor: jjusti18 »

Ostatnio byłem na spotkaniu biznesowym w naszej stolicy w restauracji Bubbles. Atmosfera i panujący tam klimat idealny do rozmów biznesowych. Spokój, cisza, nikt nikomu nie przeszkadza. Obsługa bardzo miła i rzeczowa z uśmiechem podchodzi do każdego gościa. Co do potraw oczywiście też jestem zadowolona, bo wszystko było naprawdę smakowite.
Ailis

Post autor: Ailis »

Przyjeżdżają do mnie odpocząć w sobotę rodzice i zależy mi, żeby także mogli smacznie gdzieś zjeść. Widziałam na stronie Restauracji Akademia smakowite menu weekendowe. Może powinnam właśnie tam ich zaprosić na obiad? Serwują królika z domowymi kopytkami i młodą kapustą, a to ulubione danie mojego taty. Mama za to przepada za flaczkami z boczniaka. Sądzę, że miło spędzą tam ze mną czas
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ