Rozreklamowanie firmy

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
zumi88

Rozreklamowanie firmy

Post autor: zumi88 »

Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
www.drukowanieulotek.pl
lattemacchiato

Re: Rozreklamowanie firmy

Post autor: lattemacchiato »

Nie korzystałam, ale zastanów się dobrze, czy takie ulotki i plakaty odniosą skutek w przypadku twojej firmy.
wiercinska

Post autor: wiercinska »

Najlepiej będzie, gdy porównasz jeszcze kilka ofert. Na tym rynku jest duża konkurencja i drukarnie chętnie obniżają swoje oferty. Reklama nie musi dużo kosztować.
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

A jakiego typu firmę prowadzisz? W przypadku niektórych rodzajów usług/produktów ulotki naprawdę nie są dobrym rozwiązaniem, a szkoda ładować kasę w coś, co nie przyczyni się do zysku.
BridgitM

Post autor: BridgitM »

Najlepszym sposobem na promocję firmy jest reklama internetowa (organizowanie konkursów itd.). Proponuję też kolportaż ulotek.
MartaJa

Post autor: MartaJa »

W mojej opinii bardzo ważne jest to, jak Cię widzą klienci - nawet to jak wygląda siedziba firmy ma istotne znaczenie, dlatego że ludzie non stop oceniają. Dlatego też ja bym zadbała o to, żeby otoczenie było zadbane i czyste, warto zainwestować w takie zabiegi jak czyszczenie chodnika (np. profesjonalne jak tu: ), kupiłabym jakieś kwiatki, nie wiem, posadziła zieloną trawę.
Amelia85
Kontakt:

Post autor: Amelia85 »

Ja proponuję dobrą kampanię i do tego dobrze rozwinięty PR.
Kuchnie Bielsko-Biała śmieszne kabarety Lekkie sałatki
krzysztofol
Kontakt:

Post autor: krzysztofol »

Ja również proponuję zainteresować się dobrą firmą zajmującą się pozycjonowaniem.
Ciekawym rozwiązaniem jest wykupienie reklamy na ad sense.
____________________________________________________________________________________________________
Mateusz S

Post autor: Mateusz S »

faacebook, daje rade
nanniii

Post autor: nanniii »

Pytanie czy celujesz w rynek lokalny, czy ogólnopolski?
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ