Sklep internatowy to super pomysł Teraz większość ludzi robi zakupy przez internet. Warto sprzedawca takie produkty które są trudno dostępna stacjonarnie.
Trudna dostępność produktów plus niższe ceny to jedna sprawa, natomiast inną jest także szybka i bezpieczna przesyłka do klienta, tow zasadzie taki główny wyznacznik zadowolenia, więc nie można tego zaniedbać planując otwarcie własnego sklepu internetowego.
CzeskaFirma_com_pl pisze:Myślę, że regulamin możecie spokojnie ułożyć samodzielnie, bez pomocy innych osób bo wiele punktów w każdym sklepie zwyczajnie się powiela, możecie jedynie dopisać to czego sami oczekujecie lub jakie macie wymagania i uwzględnić to w regulaminie.
Ok, ja mam podobny problem. Powiedzmy, że sama napiszę regulamin to czy mimo wszystko lepiej byłoby skonsultować z jakimś np prawnikiem? Nie chciałabym mieć później kłopotów gdybym np. coś pominęła?
Nie dziwię się, że dużo ludzi stawia na taki biznes, bo są banalnie łatwe w obsłudze. Nawet amator komputerowy sobie bez problemu poradzi, tym bardziej że cały czas ma pod ręką wsparcie fachowców
Również zgadzam się z tym iż sklepy internetowe to dobry biznes. Przy odrobinie wiedzy i sprytu możemy niedużym nakładem z powodzeniem sprzedawać w internecie we własnym sklepie. Aby dostosowywać sie na bieżąco do klientów warto śledzić najnowsze trendy z e-commerce. tutaj można sprawdzić jakie funkcje są na czasie w tym roku.