co myślicie o sprzedaży auat do skupu? dostałem propozycje do skupu selcar.pl - cena nieco poniżej rynkowej, ale za to gotówka do ręki. usiłuję sprzedać auto już miesiąc. czy wy byście się zdecydowali czy lepiej poczekać na normalnego kupca?
Lepiej chyba próbować sprzedać na własną rękę. W sieci jet wiele portali gdzie można dodać takie ogłoszenie, niektóre darmowe jak http://tipmoto.pl/?utm_source=dodutm_source=dod Myślę że w ten sposób można zarobić więcej na sprzedaży.
Z tego co się orientuję istnieją lepsze metody zyskania pieniędzy na starym samochodzie. Polecam zapoznanie się z by przyniosło nam ono jak najwięcej pieniędzy. Poprzez dostosowanie się do porad z pewnością uda Ci się znaleźć wielu chętnych nabywców na Twoją ofertę.
Jak na chodzie, to lepiej próbować sprzedać samodzielnie. Chociaż kolega ostatnio sprzedał auto do skupu. Przywiózł je po awarii na lawecie z Wrocławia, i stwierdził, że rzęcha nie będzie już naprawiał. W skupie go wzięli. Nie wiem, pewnie na części. _______________________________