kilka lub kilkanaście milionów? Generalne biznes dla wielkich graczy. U nas długie lata temu właściciel małej stacji został zamordowany bo nie chciał dostosować cen do konkurencji. Takie plotki chodziły.
Ale nie mówią od razu o całej sieci. O zwykłej, pojedynczej stacji w mieście. Wiadomo, skądś paliwa trzeba dzierżawić, pewnie od Orlenu. __________________ Zapraszam:
Hej, planuję otworzyć własną stację benzynową, jednak kompletnie brak mi pomysłu gdzie znajdę firmę, która zaopatrzy mnie w odpowiednie akcesoria, sprzęt. Dzięki za pomoc!
Polecam zainteresowaniem się firmą . Dysponują wszelkimi akcesoriami, które są niezbędne przy prowadzeniu własnej stacji benzynowej, m.in. licznikami do paliwa i AdBlue, pompami do oleju oraz zwijadłami z wężem. Ich oferta to przede wszystkim sprzedaż nowoczesnych zbiorników i pomp paliwowych, które są niezbędne przy biznesie tego typu. No i najważniejsze — posiadają niezwykle konkurencyjne ceny.
Pracowników tego typu stacji warto ubrać w jak najwyższej jakości mundury, które będą ich charakterystycznym elementem. Znacznie lepiej to wygląda, gdy pracownicy noszą firmowe ciuchy a nie własne. Ostatnio zleciłem wykonanie mundurów tego typu do , zadowolony jestem nie tylko ja ale i również pracownicy.
Koniecznie zadbaj też o odpowiedni serwis stacji benzynowej, naprawdę dystrybutorów czy rewizję zbiorników LPG. Przyda sie tutaj fachowe wsparcie, zagwarantuje Ci je
Na pewno dobrym pomysłem byłoby zaopatrywanie stacji w paliwo z hurtowni. Tym sposobem dużo zaoszczędzisz, a przy okazji wyposażysz się w możliwie najwyższą jakość. Zdecydowanie polecam hurtownię zaopatrującą moją stację paliw. Ich artykuły są niezwykle solidnie!
To fakt stacja paliw wymaga sporego nakładu finansowego ale moim zdaniem warto Na pewno przyda Ci się namiar na firmę . Jednym z głównych założeń ich oferty jest zapewnienie miejsca na przeładunek gazu ziemnego i innych produktów ropopochodnych.