Stacja LPG jak otworzyć własną?

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Biznesforum
Administrator

Post autor: Biznesforum »

cześć 1:

cześć 2:

Dachowek

Re: Stacja LPG jak otworzyć własną?

Post autor: Dachowek »

W sumie teraz ludzie chętnie zakładają LPG. Jak będzie zakładana porządnie i będziesz bazował na dobrych częściach jak np. Stag to myślę, że taki biznes może sie udac.
Juan

Post autor: Juan »

Ludzie coraz częściej decydują się na zakładanie własnej stacji przyzakładowej. Posiadanie takiej stacji w przypadku wielu firm może przynieść sporo zalet. Dzisiaj na szczęście nie jest trudno jeśli chodzi o założenie takiej stacji. Firmy pokroju PetroConsulting mają do zaoferowania wysokiej jakości dystrybutory, zbiorniki, czy nawet specjalistyczne oprogramowanie. Jak dla mnie są liderami w swoim fachu. ;)

Tu ich stronka, może komuś się przyda: https://petroconsulting.pl/
milena_w

Post autor: milena_w »

Chcąc otworzyć własną stację LPG należy zadbać o wysoką jakość gazu. Zaopatrywać w niego należy się w sprawdzonych firmach, takich jak http://onico.pl/ która w swojej ofercie poza gazem posiada również paliwo :-).
anonimowy556

Post autor: anonimowy556 »

Super, dzięki za sprawdzone porady :) Z całą pewnością mi się przydadzą :)
Nie daj się omamić!
Gleniowa

Post autor: Gleniowa »

Ale rozreklamowanie też jest ważne. Sądze że banery reklamowe do takiego miejsca są dobrym rozwiązaniem. Na http://www.markini.com.pl/banery-reklamowe/ znalazłam fajne i w dobrej cenie. No jakoś trzeba będzie zwrócić na siebie uwagę.
stefanfakt
Kontakt:

Post autor: stefanfakt »

Ważne aby paliwo było dobrej jakości, wiele klientów zwraca na to uwagę. Dobrze też dbać o czystość na stacji.
danny4231

Post autor: danny4231 »

Według mnie znacznie bardziej rentownym biznesem byłoby skupienie się nie tylko na LPG, ale również na innych paliwach lub olejach. Możesz je dorwać za bardzo dobre pieniądze, jednocześnie nie przepłacając - wystarczy postawić na dobry hurt. Nawiąż współpracę z , gdyż dystrybuują paliwa za strasznie dobrą kasę. :)
dona3

Post autor: dona3 »

Otwarcie biznesu tego typu nie będzie możliwe, jeśli wcześniej nie zatroszczysz się o odpowiednie dystrybutory, zbiorniki na paliwo i wiele innych akcesoriów umożliwiających zdrowe prowadzenie biznesu tego typu. W moim przypadku okazało się to w zupełności możliwe dzięki szerokiej ofercie . :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ