Szukałam sprawdzonego biznesu. Okazało się, ze są nim hale produkcyjne i magazynowe. Kupiłam już ziele pod tą hale, teraz szukam firmy która buduje . Bo wiadomo, ze jak stawiać taką hale to warto było by aby została solidnie wykonana.
Uważam, że jednym z lepszych producentów hal i magazynów jest Frisomat, bez dwóch zdań. Jakby ktoś nie znał tej firmy to odsyłam tu: mają bardzo szerokie zastosowania i dobrą jakość.
Ok jak masz już firmę od hal to może firma od programów Ci się przyda? Ja myślę, że na pewno. Zerknij sobie na produkty firmy astor http://www.astor.com.pl/produkty.html . Każdego robota Ci zaprogramują, przemysł nie jest im obcy. Warto skorzystać z pomocy profesjonalistów jeżeli się na rzeczy człowiek nie zna.
Skoro budujesz halę ze stali to powiem Ci jedno - koniecznie potrzebujesz wyrobów hutniczych z tego materiału. Taśmy nierdzewne, również sprężynowe, folie stalowe a nawet druty mogą okazać się atrakcyjnym rozwiązaniem i dodatkiem przy wznoszeniu konstrukcji tego typu. Dzięki stałem się właścicielem elementów tego typu, w najwyższej jakości za jeszcze lepszą cenę.
Jeśli zamierzasz zajmować się produkcją to halę tego typu wypadałoby wyposażyć w agregaty hydrauliczne oraz linie technologiczne. To, jak i nowoczesne elementy z zakresu hydrauliki siłowej dostarczyli mi Jakość jest fenomenalna!
Warto tez w takiej hali pomyslec nad udogodnieniami dla pracownikow. Dobrze sie sprawdza kabiny sanitarne oraz przebieralnie. Rozwiazania w tym zakresie dostarcza np. .
W tym przypadku mogą również przydać się profesjonalne spawanie konstrukcji stalowych, w szczególności ze stali wysokowytrzymałej z zastosowaniem metody MAG. Taka usługę ma miedzy innymi firma z tej strony internetowej: .
Oznaczenia pionowe i poziome powinny obowiązkowo pojawić się na terenie hali tego typu. Powinny zostać pomalowane przez specjalistów, tak aby oznakowanie faktycznie spełniało swoją role. Dla mnie zajęła się tym ekipa , dzięki czemu bezpieczeństwo na terenie hali znacznie się zwiększyło.
Znam bardzo dobrą firmę budowlaną która produkuje konstrukcje stalowe i zajmuje się także ich montażem, u mnie w firmie robili dach i elewację już postawionej konstrukcji ale u konkurencji stawiali całą halę i dużo lepsza jakościowo jest konstrukcja od naszej. To jest firma Commercecon, w internecie można znaleźć namiary, nawet przez facebooka można napisać bo bardzo sprawnie odpowiadają. A na stronie są zdjęcia tego co do tej pory robili, oczywiście część bo już długo działają. Mają sporo zleceń ale można zgrać terminy.