Super gadzety reklamowe

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
reton12

Super gadzety reklamowe

Post autor: reton12 »

witajcie!Może mi podpowiecie jakie gadżety reklamowe dla firmy warto zakupić ? Myślałam by kupić od super reklamówki z logo firmy zaprojektowane według mojego pomysłu. dzięki temu zyskalabym nowych klientów i zachęciła obecnych do przychodzenia. Jak myślicie czy taka dodatkowa reklama jest skuteczna?
fangot

Re: Super gadzety reklamowe

Post autor: fangot »

Nie sądzisz, że gadżety reklamowe to już dawno przeżytek? Ja raczej jestem nastawiony na pozyskiwanie nowych klientów, niż liczenie, że starzy zostaną, dlatego właśnie inwestuje w marketing internetowy od https://solv.pl/uslugi/
Drukarnia-Panda.pl

Re: Super gadzety reklamowe

Post autor: Drukarnia-Panda.pl »

Moim zdaniem absolutnie nie, gadżety reklamowe w dalszym ciągu są bardzo popularne i skuteczne, absolutnie nie można nazwać ich przeżytkiem, wręcz przeciwnie. Trzeba tylko wiedzieć na jakie gadżety reklamowe dokładnie postawić.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ