Witam!
Możecie powiedzieć mi coś więcej jakie są opłaty za włączenie systemu ratalnego iRaty w sklepie internetowym? Na co warto w tym zakresie będzie zwrócić uwagę, pozdrawiam
Bardzo ciekawe pytanie, też chętnie poznam Wasze opinie jak to powinno wyglądać i przede wszystkim czy przynosi realne korzyści dla biznes ecommerce bo jednak widać, że coraz więcej sklepów z takich rozwiązań korzysta.
Cześć,
Z tego co mi wiadomo akurat włączenie wtyczki iRaty jest bezpłatne. W celu uruchomienia wtyczki iRaty w sklepie musisz się zarejestrować tutaj https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca wtedy się odezwą i pomogą Ci w całym procesie jak będziesz miał jakieś kłopoty
Dzięki wielkie za informacje! No to chyba zrobię tak jak radzicie, mam nadzieję że będzie to po prostu konkretna pomoc dla rozwoju naszego sklepu i zwiększenia sprzedaży
Dlatego warto przede wszystkim szukać skutecznego systemu płatności ratalnej może okazać się słuszną opcją szczególnie jeżeli chcecie mieć dobrze dopracowany system, z profesjonalną obsługą i też nie płacić za jego wdrożenie. Pozdrawiam i daj znać jak już podejmiesz decyzję