Szkolenia zarządzania czasem, poszukuje!

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
kelficki

Szkolenia zarządzania czasem, poszukuje!

Post autor: kelficki »

Poproszę o jakieś dobre szkolenia, najlepiej z Krakowa odnośnie dobrego zagospodarowywania czasu. Byłbym wdzięczny za rzetelne informację osób, które brały udział w takowym. Oczywiście z przeglądarki potrafię korzystać ale nie nigdy nie miałem nic wspólnego z organizacją szkoleń i wyborem trenera. Teraz mam zorganizować takowe a chciałbym to zrobić jak najlepiej . Poza tym nie chcę kogoś niesprawdzonego, kto dobrze pozycjonuje się w wyszukiwarce.
razor

Re: Szkolenia zarządzania czasem, poszukuje!

Post autor: razor »

Nie polecam korzystać z pierwszego lepszego trenera bądź firmy szkoleniowej z wyszukiwarki. Sam się kiedyś na tym przejechałem kupując dużo tańsze szkolenie który nie wniosło nic do mojej wiedzy. Pod tym względem lepszą inwestycją będzie wybór kogoś poleconego ;)
blackspade

Post autor: blackspade »

Jeśli chodzi o temat zarządzania czasem proponuję z Krakowa, sprawdzili się tej kwestii prowadząc u nas szkolenie.
Na początku byłem nawet trochę sceptycznie nastawiony bo w ostatniej chwili zmienili trenera i przełożyli szkolenie.
Na szczęście Sławek fajnie poprowadził warsztaty a z jego niektórych wskazówek cały czas korzystam.
Podsumowując muszę przyznać, ze to szkolenie to jedna z lepszych moich inwestycji ;)
kelficki

Post autor: kelficki »

Dzięki za informację . Niestety nie wiem czy dwa dni szkoleniowe wchodzą w grę, muszę porozmawiać z szefem.
blackspade

Post autor: blackspade »

Wg mnie dwa dni są optymalne ale to Twój wybór.
Jak pisze przedmówca firm szkoleniowych nie brakuje, ale trzeba trafić na kompetentną.
Niestety nie wszystkie takie są.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ