Szukam dobrych rolet wewnetrznych do biur

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
wika28

Szukam dobrych rolet wewnetrznych do biur

Post autor: wika28 »

Jakie waszym zdaniem są najlepsze rolety do biur? Proszę o konkretne przykłady.
malwinara

Re: Szukam dobrych rolet wewnetrznych do biur

Post autor: malwinara »

Zajrzyj na stronę roletexu. Mają tam duży wybór rolet.
wika28

Post autor: wika28 »

No nie powiem - fajne mają rolety. Do biur chyba najlepiej nadają się te w prowadnicach, a do sali konferencyjnej myślę, że te będą najlepsze: Obrazek Co o nich myślicie?
aisha

Post autor: aisha »

Ja zamiast rolet dałabym do biura okiennice wewnętrzne z Dają niesamowity efekt i chronią przed światłem słonecznym podobnie jak rolety. Ja mam podobne w domu ale myślę o tym by zamontować je też w biurze. Moim zdaniem klienci przywiązują uwagę do wystroju biur więc powinno się o nie dbać jak najlepiej a rolety to już przeżytek.
kazia87

Post autor: kazia87 »

Jeśli zależy Ci na tym, by nie padało tak słońce do pomieszczeń to wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będą folie przeciwsłoneczne. Coś takiego: . Jest niewidoczne, a faktycznie chroni przed promieniami słonecznymi
edzia1

Post autor: edzia1 »

wika28 pisze:No nie powiem - fajne mają rolety. Do biur chyba najlepiej nadają się te w prowadnicach, a do sali konferencyjnej myślę, że te będą najlepsze: Obrazek Co o nich myślicie?

Naprawdę super! A to są rolety marki Roletex czy inne? Mi się bardzo podobają. Są takie delikatne i eleganckie.
kolaa

Post autor: kolaa »

Odsyłam cię do http://sunlux24.pl/ , firma oferuje spory wybór rolet oraz żaluzji. Można dokonać zamówienia rolet na konkretny wymiar, firma z tego co słyszałem oferuje wysokiej jakości rolety w dobrych cenach.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

Podobnie rożne rolety możesz zamówić w https://dachy-okna.pl/rolety-wewnetrzne-fakro.html Od typowych na "wałek" po takie sterowane z pilota elektrycznie. Do firmy raczej wystarczą zwykłe rolety, a to już jaki kolor to kwestia gustu. Elektryczne rolety to raczej zamawiają chyba osoby indywidualne. Zależy również jaka firma. Jeśli np. restauracja, to lepiej poszukać czegoś bardziej dekoracyjnego.
samotna

Post autor: samotna »

Jeśli szukacie rolet wewnętrznych to zobaczcie propozycję http://pendragon.pl/rolety/rolety-wewnetrzne/ Myślę, że to dobry pomysł
nie tylko do biura. W mieszkaniu zabezpieczenie przed promieniami słońca tez się przyda.
kobietapracujaca

Post autor: kobietapracujaca »

Jeżeli chodzi o rolety czy to d domu, biura czy ogrodu zimowego to warto zagladać sobie tutaj https://inteligentne-rolety.pl/oferta/r ... -zimowych/ bo mają bardzo atrakcyjną ofertę i przystępne ceny. Myślę, że znajdziesz tam coś odpowiedniego do swojego biura :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ