Szukam przykładów aranżacji z naklejkami w pokoju chłopca

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Ambroykotekkk

Szukam przykładów aranżacji z naklejkami w pokoju chłopca

Post autor: Ambroykotekkk »

Witajcie!
Planuję remont pokoju mojego 7-letniego syna i rozważam wykorzystanie naklejek ściennych. Znalazłam ciekawe wzory na https://eudajmonia.eu/naklejki-na-sciane/dla-dzieci/do-pokoju-chlopca, ale mam trudności z wyobrażeniem sobie, jak będą wyglądać na ścianie w połączeniu z innymi elementami wystroju. Szczególnie zainteresowały mnie naklejki z serii DINO BAMBINO i FRIENDS. Czy możecie podzielić się zdjęciami swoich aranżacji z takimi naklejkami? Jak wkomponowaliście je w ogólny wystrój pokoju? Zastanawiam się też nad kolorystyką - czy lepiej postawić na stonowane odcienie, czy może bardziej wyraziste kolory? Będę wdzięczna za wszelkie przykłady i porady dotyczące aranżacji z wykorzystaniem naklejek w pokoju chłopca.
Zależy mi, żeby pokój był zarówno ładny, jak i praktyczny, a naklejki służyły nam przez dłuższy czas
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ