Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
darful pisze:Czasem taki broker kurierski wynegocjuje cenę np. z UPS i ma dość korzystną ofertę
z UPS współpracuje broker kurierski http://www.apaczka.pl mają naprawdę niezłe ceny, bardzo atrakcyjne. zna ktoś z Was tę firmę kurierską? jak się sprawdza?
ja wysyłam paczki właśnie przez brokera apaczka.pl i jestem zadowolona, przy większej ilości paczek naprawdę można sporo zaoszczędzić. A współpracują właśnie z UPS więc firma dość znana i sprawdzona.
Powiem tak, lepiej na kurierze nie oszczędzać pieniędzy i wybrać lepszą jakość bo to potem nie wychodzi dobrze, mamy straty bo nie odbierają paczek, niszczą albo nie dowożą na czas. Radzę się zastanowić.
Mi najbardziej odpowiada . Korzystam często z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Wszystko wykonane jest szybko, sprawnie, bez ociągania się. Mają też bardzo korzystną ofertę cenową.
Znam firmę godną polecenia, jest to . Oprócz przesyłek ekspresowych na terenie miasta Krakowa, można przetransportować przesyłkę z Krakowa do Warszawy. Polecam, ja korzystam.