tani kurier???

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Mishel

Re: tani kurier???

Post autor: Mishel »

łezka pisze:
darful pisze:Czasem taki broker kurierski wynegocjuje cenę np. z UPS i ma dość korzystną ofertę

z UPS współpracuje broker kurierski http://www.apaczka.pl
mają naprawdę niezłe ceny, bardzo atrakcyjne.
zna ktoś z Was tę firmę kurierską? jak się sprawdza?

ja wysyłam paczki właśnie przez brokera apaczka.pl i jestem zadowolona, przy większej ilości paczek naprawdę można sporo zaoszczędzić. A współpracują właśnie z UPS więc firma dość znana i sprawdzona.
Adam_Smo

Post autor: Adam_Smo »

Dla mnie ważne jest, by przesyłka dotarła szybko i bez uszczerbku. :)
Rozwój osobisty
Trener szkolenia
Terryfoster
Kontakt:

Post autor: Terryfoster »

Powiem tak, lepiej na kurierze nie oszczędzać pieniędzy i wybrać lepszą jakość bo to potem nie wychodzi dobrze, mamy straty bo nie odbierają paczek, niszczą albo nie dowożą na czas. Radzę się zastanowić.

--

Polecam albo
halbe

Post autor: halbe »

Ja jak coś słyszę "tani" to mam dziwne podejrzenia. Wolę jednak więcej zapłacic i mieć sprawdzoną firmę.
podłogi - fotografia ślubna rzeszów
univesum

Post autor: univesum »

Polecam UPS

www.feino.pl
Adam_Smo

Post autor: Adam_Smo »

halbe pisze:Ja jak coś słyszę "tani" to mam dziwne podejrzenia. Wolę jednak więcej zapłacic i mieć sprawdzoną firmę.
Nie zawsze tanie jest złe ;)
Rozwój osobisty
Trener szkolenia
pepper

Post autor: pepper »

Mi najbardziej odpowiada . Korzystam często z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Wszystko wykonane jest szybko, sprawnie, bez ociągania się.
Mają też bardzo korzystną ofertę cenową.
elizka730

Post autor: elizka730 »

Znam firmę godną polecenia, jest to . Oprócz przesyłek ekspresowych na terenie miasta Krakowa, można przetransportować przesyłkę z Krakowa do Warszawy. Polecam, ja korzystam. :roll:
kozik1

Post autor: kozik1 »

Nie lepiej po prostu skorzystać z usług DHLu? to jest bardzo tani i dobry kurier
ferie zimowe
Media-Drukarnia.com

Post autor: Media-Drukarnia.com »

Najlepiej po prostu podpisać umowę na dłuższy okres czasu z daną firmą kurierską i wówczas możemy liczyć na jakiś rabat,zniżkę. To bardzo opłacalne.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ