Kiedy dowiadujesz sie, że jesteś w ciąży to od razu powinnaś znaleźć dobrego ginekologa, który wykona pierwsze badania i potwierdzi że wszystko jest ok. Jeśli ma to być to moim zdaniem najlepsi przyjmują w klinice Medic House i właśnie tam polecam Ci sie udać!
Zawsze się przydaje dobry specjalista, ja też szukałam dobrego lekarza który zna się na nowoczesnej antykoncepcji hormonalnej. Cieszę się bo było warto, lekarz przepisał mi tabletki belara i wiem że są naprawdę dobrze dobrane, o wiele lepiej się po nich czuję niż po plastrach.
Ja akurat nie jestem z Warszawy, ale wiem że naprawdę ciężko jest znaleźć dobrego ginekologa. Szczególnie ciężko było mi znaleźć ginekologa do prowadzenia mojej ciąży. I tak w sumie nie byłam zadowolona z tego lekarza ale przynajmniej trafiłam na chociaż jedną dobrą osobę, czy na doktor Wiolettę Rozmus-warcholińska. Nie prowadziła ona mojej ciąży ale za to przeprowadzała badania prenatalne z czego jestem bardzo zadowolona.
Cięzko, ale nie tam od razu zeby to bylo niemozliwe. Trzeba popytac znajome, poszperac w sieci, bo sa specjalisci i to naprawde na wysokim poziomie. Mnie całą ciąże prowadzili w szpitalu medicover od momentu potwierdzenia zajscia, pozniej nawet do szkoly rodzenia chodzilam do nich, a na koniec rozwiazanie. Niesamowita opieka, wysoki poziom szpitala, zadbane sale... no duzy komfort dla pacjentki po prostu
Mi się wydaje, że dobór odpowiedniego ginekologa to kwestia prób i błędów. Sama od wielu lat szukałam dobrego ginekologa dla mnie, ale jeden mi nie odpowiadał z jakiegoś powodu, drugi tak samo i cały czas po prostu chodziłam od jednego do drugiego lekarza. W końcu dość przypadkiem trafiłam do dr Barbary Blicharczyk i u niej już zostałam na stałe.
Do tego samego ginekologa już chodzę kilka lat, jest naprawdę bardzo dobrą specjalistką, jest to Pani Katarzyna Matuszny z Centrum Medyczne Babka Medica. Mam do niej zaufanie i bardzo wam polecam.
Jeżeli szukasz dobrego specjalisty, który zrobi Ci np badania prenatalne, to mogę Ci kogoś polecić, ale w Częstochowie lub w Katowicach. Jeśli Tobie się nie przyda, to może komuś innemu pomoże Właśnie w Katowicach i Częstochowie przyjmuje dr Wioletta Rozmus-Warcholińska, która moim zdaniem, jest najlepsza w tym obszarze. Moje znajome też robiły u niej badania prenatalne i były tak samo zadowolone jak ja