wynajem sprzętu

W tym miejscu możesz napisać o swojej firmie, oraz podać adres firmowej strony www.
aga22

wynajem sprzętu

Post autor: aga22 »

Potrzebujesz pilnie sprzętu? Zgłoś się do nas. , projektorów, tabletów, telewizorów itd. Atrakcyjne ceny.
green

Re: wynajem sprzętu

Post autor: green »

Może na jakąś konferencje szkolenie to dobry pomysł. Osobiście wolę pracować na własnym laptopie.
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

Chyba tylko i wyłącznie właśnie na jednorazowe imprezy.
Bimen

Post autor: Bimen »

dlaczego jednorazowe?
apogeum

Post autor: apogeum »

Tablety nie są drogie. Sam zakupiłem taki sprzęt swoim pracownikom, konkretnie te niedrogie modele:
http://www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/6197604
Z modemem 3g - jak widzicie obecnie w Euro jest niezła promocja tak więc można taki tablet zakupić juz poniżej 400 zł za sztukę ;)
Moim zdaniem opłaca się to o wiele lepiej niż wypożyczanie sprzętu. Mi osobiście nie zdarzyło się jeszcze oddawać tabletu do naprawy. Udał nam się bardzo dobry sprzęt.
Pozdrawiam.
tomciak

Post autor: tomciak »

A tutaj może komus kiedys będzie potrzebne :) dodam jeszcze że maja na prawdę fajne ceny
beata22

Post autor: beata22 »

Mając własną firmę warto mieć dobry system zarządzania. Znalazłam ostatnio Comarch ERP XL http://kotrak.pl/oferta/comarch-erp-2-0/comarch-erp-xl/ i zamierzam się z nim zaprzyjaźnić. Można testować 60 dni i zobaczymy jak sobie poradzi.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ