Wyposażenie toalety

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
lilkali

Wyposażenie toalety

Post autor: lilkali »

Wiecie może gdzie znajdę wyposażenie do biurowej toalety? Nie chcę kupować rzeczy takich jak do domu bo wim że szybko się zniszczą. Szukam czegoś trwałego i ładnego. Z góry dzięki za pomoc:)
animka87

Re: Wyposażenie toalety

Post autor: animka87 »

w wiekszosci restauracji i takich obiektów widziałam cersanita zwykłego i bodajze suszarki i mydelniczki z meridia czy jakoś tak sie ta firma nazywała - spróbuj pogooglać bo sa firmy ktore zajmuja sie takimi rzeczami ewentualnie w castoramie popatrz
Melonik

Post autor: Melonik »

Mi zazwyczaj rzucają sie w oczy produkty meridy. Może mają jakiś sklep internetowy żeby coś tam kupić?
czeko

Post autor: czeko »

Z tego co wiem mydelniczki i inne akcesoria do publicznej toalety można kupić tutaj Też kiedyś chciałem wymienić suszarki i mydelniczki w biurze i miałem ogromny problem, bo takich sklepów jest naprawdę mało.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ