Zarabiaj pieniadze z Rock Games!

Dam pracę/szukam pracy oferty.
rockgames
Kontakt:

Zarabiaj pieniadze z Rock Games!

Post autor: rockgames »

Mam dla was propozycję. 10 zł za dodanie 100 linków do katalogu! Wystarczy wejść na www.rockgames.pl i wybrać baner z prawej strony. Określasz kategorie, opis i dodajesz link. Podajesz adres e-mail, zliczam Twoje dodane adresy. Pisac na GG 4533113 lub e-mail: [email protected]! Linki o tematyce komputerowej (program game maker, grafika, programowanie itp.).
Chce zalozyc studio developerskie. Potrzebuje wspolnika. Mozemy zalozyc spolke, albo dzialac na innych zasadach. Dobrze jesli bedziesz znal sie na grafice lub programowaniu, albo na dzwieku i muzyce. Pisac GG 4533113 lub e-mail [email protected]!
Pawełdyg

Re: Zarabiaj pieniadze z Rock Games!

Post autor: Pawełdyg »

Ja od pewnego czasu mam dobrą pracę w firmie https://folimpex.com.pl/ Szukają na sporo stanowisk więc jak ktoś szuka czegoś pewnego to warto spróbować. Ja jestem bardzo zadowolony
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ