zarabianie na stronie

Czyli biznes w sieci internetowej.
Dawid Kowalski

zarabianie na stronie

Post autor: Dawid Kowalski »

Intryguje mnie jak zarabiacie na stronie internetowej, chce wyciągnąć z małej strony ile się da, ale w sposób nieinwazyjny (odpadają reklamy wyskakujące na cały ekran których nie można łatwo wyłączyć). Co proponujecie oprócz: sprzedaży powierzchni reklamowej, podpięcia programów partnerskich? Strona nie ma forum (narazie) więc mailingi odpadają.
program partnerski
Biznesforum
Administrator

Re: zarabianie na stronie

Post autor: Biznesforum »

Reklama kontekstowa (Google AdSense gdyż najlepiej dopasowuje się do treści i odbiorcy) powyżej 1k unikanych wejść / 24h można zainteresować się agencjami reklamowymi np. adnet) na słabszych stronkach pozostaje sprzedaż linków, do tego jakieś słabsze reklamy kontekstowe, trade doubler ...
Biznesforum
Administrator

Post autor: Biznesforum »

dopisuje sprzedaż reklamy przez AdTaily.pl którą to właśnie wprowadziłem na to forum, zobaczymy czy będzie zainteresowanie :)
Dawid Kowalski

Post autor: Dawid Kowalski »

Dzięki, google Adsense zainstalowałem już na samym początku do tego system wymiany linków () - zbiera punkty może uda się je sprzedać. Adtaily, doinstalowałem przed chwilą - zobaczymy co z tego będzie.
program partnerski
eryk
Kontakt:

Post autor: eryk »

Jeśli jest coś na czym się dobrze znasz to możesz sprzedawać własne kursy, szkolenia, ebooki.

Potpatrz jak robi to Mirek Szmajda:-)
Dużo informacji znajdziesz na temat zarabiania również na blogu Krzysztofa Lisa
Andreo

Post autor: Andreo »

Może jakaś mini kampania AdWords by się przydała żeby co nieco zwiększyć ruch? Co do samego zarabiania - smsy premium? wystarczy troche pomyśleć nad koncepcją zastosowania i można na tym całkiem niezły grosz zgarnąć. Wiem po sobie ;)
Nasiona Marihuany TanieSianie
liguana

Post autor: liguana »

proponuję rozważenie opcji programów partnerskich. zarobek ma charakter barterowy, zarabia zarówno wydawca jak i reklamodawca, można ponadto dokonywać wyboru modelu rozliczeniowego. na takiej afiliacji zyskujesz w zadzie bez ryzyka, polecam lekturze ten artykuł
OndajOn

Post autor: OndajOn »

Adsense . Programy partnerskie to chyba największy zarobek, no przynajmniej u mnie. W branży komputerowej to uti.pl przoduje, ze względu na prowizje od sprzedaży, oraz polecanie klientów. Łatwa kasa, mało pracy. Tylko serwis musi być wypromowwany aby zyskiwać takich klientów
drabbie

Post autor: drabbie »

ja zarabiam trochę kaski dzięki https://www.justpay.pl najwazniejsze jest to, ze jest to sposob nieinwazyjny, a jak pisałes na tym Ci głownie zależy:)
mawko80

Post autor: mawko80 »

W przypdku jak mamy markową drukarkę, spokojnie możemy pomyśleć o tym, aby kupić tonery zamienniki. Ja polecam te z Asarto. Są bardzo dobrze dostępne. Dodatkowo są dobre parametry, 0 problemów z użytkowaniem, bardzo dobra jakość druków
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ