Zwrot podatku za akcesoria do remontu

Podatki - nikt tego nie lubi, ale płacić trzeba.
Mercus

Zwrot podatku za akcesoria do remontu

Post autor: Mercus »

Hej!Ostatnio na widziałem różne akcesoria takiejak folie strecht, malarskie, taśmy spinające itd., które przydałyby mi się do remontu, ale ściśle rzecz biorąc akcesoria te nie są rzeczami stricte związanymi do wykonywania remontu, zastanawiam się teraz, czy fiskus uznałby zwrot za zakup tego typu rzeczy jako związanych z wykonywaniem remontu? Co myślicie?
OlcziAJ

Re: Zwrot podatku za akcesoria do remontu

Post autor: OlcziAJ »

ciekawe dzięki za info ja też coś fajnego widziałam o rynnach i systemach rynnowych w domkach jednorodzinnych rewelacja polecam .
green

Post autor: green »

Rynny i systemy rynnowe to raczej się kwalifikują , najlepiej zapytać w jakieś dobre biuro rachunkowe oni mają specjalne wykazy i znają się - wypełnią też za Ciebie dokumenty związane ze zwrotem podatku vat przy remontach.
bizz

Post autor: bizz »

Ja widziałem ostatnio bardzo dobrą ofertę na w KREMLIN REXSON i SAMES . Jeśli szukacie dobrego sprzętu malarskiego, warto sprawdzić sobie ofertę tej firmy.
alergik
Kontakt:

Post autor: alergik »

Tak małe elementy mogą nie podchodzić pod zwrot podatkowy, lecz warto to dokładniej sprawdzić
Zapraszam:
https://biznesowofinansowo.wordpress.com/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ